skola

Sitter i skolan och har egentligen långrast. men ska ta och göra sista uppgiften i digitalt skapande så slipper man den också. Sen är det nog inte så mkt kvar i skolan och det är gött! haha (: men jag vet jue inte vad jag ska göra. vi får väl se vad det blir. haha men får väl sätta igång då!

puss

skolan

åh, nu skrev jag ju värsta långt men internet fuckade. så nu orkar jag inte skriva om. så nu får ni bara veta att idrottsprovet vi hade förut var lättare än vad jag trodde det skulle vara. gött det! imorn efter skolan ska jag till Karlstad och köpa begravningskläder. behöver även nya tights. hoppas jag kan köpa ett linne jag vill ha. men vi får se hur mkt tid vi har över. och sen efter skolan ska jag börja på min APU-rapport. åh, jag orkar inte! haha men nu ska jag fortsätta.

puss

ge mig, tack!

Duktig (y)

Idag gjorde jag äntligen klart svenskan. jag känner mig duktig! :D haha nu är det bara psykologi inlämning till fredag, praktisk marknadsföring (mini) inlämning - fredag, småföretagande läxa - fredag, idrottsprov - tisdag, engelska läxa - tisdag kvar! omg, inte lite detta :(  men det är bara att kämpa på! nu ska jag kolla om jag hittar ny musik, lägga in på mobil och sen sova.

godnatt (:

Farmor <3

Vila i frid.
Jag älskar dig , nu & föralltid <3

Skola ....

Sitter i skolan och har digitalt skapande. vi går igenom 3D. jag orkar inte. är trött som bara den och orkade inte gå upp imorse. Dagen började jue väldigt bra med att missa bussen, så far fick köra mig till skolan. när man är framme kom jag på att jag glömt nycklarna i andra jackan. Så, ja vi får väl se hur denna dagen blir! hahahaah! men nu ska jag dra :)

puss

art of love



<3

Usch för skolan imorn!

Förlåt att jag inte skrivit ngt. men har helt enkelt inte haft orken. har inte det nu heller så detta blir inte långt. tänkte bara förklara vfr jag inte skrivit och sen klaga på att det är skola imorn. det suger och jag orkar inte! hahahah tänk att inte ha behövt gå upp tidigt på två veckor (lov) och haft praktik fem veckor innan det, så har inte gått upp innan nio på sju veckor. och imorn ska man då gå upp sex. bläbläblä!

Dagen

Idag är det påskdagen så idag har vi vart hos mormor&morfar. vi åkte hem vid sju tiden någongång. sen vid åtta kollade jag på körslaget. sen efter det har jag inte gjort mkt. suttit vid datorn & lyssnat på musik bara. just nu sitter jag här i min ensamhet och äter chips & dricker cider. fast chipsen tog slut nu :( haha. jag såg också att jag fått mensen idag så nu har jag jävla ont i magen. vfr ska det vara så varje jävla gång för? FAN TA DEN! baaaaaaaah. men nu ska jag dra.

puss

...snälla...

Snälla låt mig flytta. jag vill inte bo här. jag vill ha vänner i närheten. jag vill ha fler vänner. jag vill inte vara hemma hela tiden och inte göra någonting. jag vill inte vara den jag är. jag vill inte se ut som jag gör. FAAAAAAN!

Blått

Ge mig såna här färger på linser tack? :D


usch!

Såg nyss på paranormal activity. tyckte inte den var bra och så. men rätt rädd blev jag iaf. haha herregud!

:)

Hej! :D
Idag har jag inte gjort alls mkt. vilket jag förväntade mig. men jag har jue iaf suttit här, duschat och läst lite svenksa. haha den är fortfarande inte klar och den skulle vart inne innan praktiken började. vilket är för lite mer än fem veckor. hahaha! jag är smart jag! men den suger jue så man har verkligen ingen lust att läsa. men får väl göra det lite senare igen ändå. har jue bara ungefär 100 sidor kvar. hehe. aja, nu måste jag gå ner och äta ngt innan jag dör av hunger. men vi hörs :)

puss