Karlstad

Idag var jag i Karlstad med mor, far & Josse :) fick med mig en klänning hem. var även hos optikern och fick dygnet runt linser för provning. så ska sova med linserna två nätter nu och sen ska jag tillbaka dit på måndag. vi får se hur det går :) kommer en bild på klänningen här, fast denna var svart och jag köpte en vit med svarta ränder. men det är ju samma klänning ändå:



Duktig!

Jag känner mig duktig. Detta är vad jag gjort under kanske 20-30 minuter på min uppsats. haha fick en ig-varning på den idag, så jag fick ta tag och göra den. ja, det tomma bladet är till för en innehållsförteckning. och nej, jag vet inte hur man gör en :s hehehe Får väl fråga ngn! jepp jepp

Push push - jag älskar'n :D

I see you dancin' with every girl
Lookin' for someone to rock your world
I'm checkin' your body, it's lookin' right
Boy I can tell that you go all night

Sweet boy, I just wanna be your fantasy, boy
If you want it boy you gotta push push baby
Don't stop for a minute
Oh oh, oh oh, ooh oh oh, oh oh oh

Långhelg! :D

Ja jag vet att jag skriver sällan. men jag orkar helt enkelt inte, plus att jag inte har ngt att skriva om. men jag kan ju dela med mig att jag fyller 18 om 23 dagar! :D vi får sommarlov om 27 och så ska jag, carro, therese, ralf, christoffer och nives till liseberg om 33 dagar :D GÖTT SOM FAEN! :D haha aja, snart kommer Ralf hit och vad vi ska göra vet jag inte än. men det märker vi väl. nu ska jag dra :)

puss

Bilder på sakerna

Ja, jag tog kort på dem ist :)


ringen


t-shirten


bikinin


nagellacken

Karlstad

Var i Karlstad i fredags och igår. i fredags blev det kolla på bio, the last song. den var bra (: igår var vi där och shopade. fick med mig en bikiniöverdel, en t-shirt, två nagellack, trosor, en ring och ett diadem hem. skoj vare! och vi åt på subway båda dagarna, asgott vare! :D:D ska se om det finns några bilder på sakerna jag köpte :) Det fanns bara på nagellacken och bikinin ..


<3

Det var så otroligt fint.






Nu ligger du bredvid farfar och farbror. Äntligen får du träffa dem igen.
Nu har du det bra.
Jag kommer alltid att älska dig, farmor
<3