Jag gillar inte åska.

Jag gillar inte åska.

Film 4: Triple dog

Triple dog
Karaktärer: Chapin Wright - Britt Robertson, Eve - Alexia Fast, Liza - Scout Taylor-Compton, Cecily - Janel Parrish, Sarah - Emily Tennant, Nina - Carly McKillip, Mallory Silvers - Aubrey Mozino, Whisper - Brett Davern, Stephan - Richard Harmon, Todd - Nolan Funk. Filmen handlar om några tjejer som spelar Triple dog, som är sanning och konsekvens utan sanning. Under spelets gång får de reda på sanningen om en föredetta students självmord. Jag tycker filmen var bra men ganska konstig. Helt okej.

Film 3: Cyberbully

Cyberbully
Karaktärer: Taylor Hillridge - Emily Osment, Samantha Caldone - Kay Panabaker, Kris Hillridge - Kelly Rowan, Scott Ozsik - Jon McLaren, Cheyenne Mortenson - Meaghan Rath, Lindsay Fordyce - Nastassia Markiewicz, Eric Hillridge - Robert Naylor, Becca - Ronda Louis-Jeune, Caleb - Jade Hassouné. Filmen handlar om Taylor Hillridge som får en dator i födelsedagspresent av sin mamma. Hon blir överlycklig som kan sitta vid datorn utan att ha sin mamma hängande över sig. Efter ett tag börjar de andra på skolan trakassera henne via en hemsida och hon blir mobbad. Det går så långt att hon försöker ta självmord. Jag tycker att filmen var bra. Den var lärorik och jag tycker att fler ska se den och förstå hur allvarligt mobbning faktiskt kan vara. Man blir berörd och man gråter.

Film 2: Prom

Prom
Karaktärer: Nova Prescott - Aimee Teegarden, Jesse Richter - Thomas McDonell, Simone Daniels - Danielle Campbell, Lloyd Taylor - Nicholas Braun, Lucas Arnaz - Nolan Sotillo, Jordan Lundley - Kiley Bunbury, Tyler Barso - DeVaughn Nixon. Filmen handlar om Nova som har planerat skolans bal i evigheter. Men en dag så har skjulet med alla förberedelser brunnit upp och Nova får börja om på nytt. Men sin hjälp har hon Jesse som fått detta som straff för sitt beteende. Vilket var oönskat från bådas sida. Filmen var ganska bra, men lite tråkig. Trodde faktiskt att den skulle vara bättre än den var, tyvärr.

Film 1: Scream 4

Tänkte skriva lite om ännu några filmer jag sett. Börjar med Scream 4.
Scream 4:
Karaktärer: Sidney Prescott - Neve Campbell, Dewey Riley - David Arquette, Gale Weathers-Riley - Courteney Cox, Jill Roberts - Emma Roberts, Kirby Reed - Hayden Panettiere, Trevor Sheldon - Nico Tortorella, Charlie Walker - Rory Culkin. Filmen handlar om att Sidney Prescott återvänder till sin hemstad efter tio år då morden slutade. Men nu har mördaren återvänt. Filmen var ganska bra, bättre än trean. Denna filmen var faktiskt inte sååå förutsägbar som de andra är, vilket var bra.

Är nu påväg till karlstad och ikea. Får se...

Är nu påväg till karlstad och ikea. Får se om jag hittar något, hoppas på det :)

Onsdag 24:e augusti

Kom hem för ungefär två timmar sen från Bäckefors, åkte dit i måndags för att va med Carro. Hon åker ju hon med nästa vecka, så det fick bli nu! Vi har iaf kollat film, cyklat, slappat, nästan förstört maten och lite så. Det var trevligt. Synd bara att man varken ser Carro eller Therese nu förens vid jul när de kommer hem över julen. Men ja, det kommer ju bli roligt för dom och jag är glad för deras skull. Jag själv skulle inte klara av det, men det är ju jag det. Fast jag hade i tankarna att kanske hälsa på dem någon gång. Men då jag måste fixa ett pass först. Mitt gick ju ut för många många år sen och jag hann inte ens använda det. Så jag har ingen aning om varför jag hade ett. Men ja, det var väl ifall att vi skulle utomlands. Men det blev ju aldrig av. Nu ska jag iaf sova och imorn blir det Karlstad och IKEA. Skoj! Tänkte även skriva om lite filmer jag sett under den senaste tiden. Ska nog ta och göra en egen filmkategori kanske? Men nu blir det som sagt var sängen. Godnatt på er!


puss

Missing!

Vaknade av att jag fick ett sms av Therese vid tolv. Då hade hon gått igenom säkerhetskontrollen på flygplatsen. Flyget går snart och jag kommer sakna henne massor! Nio månader är ingen kort tid. Men jag hoppas att hon kommer ha det bra där borta!

Iaf, suttit här sen dess och såg nyss ett inlägg på fb om rix fm festival imorn. Vilket påminde mig (igen) om att jag inte kommer dit iår. Blev snabbt på dåligt humör eftersom Chris Medina kommer ju dit iår. Det är ju enda gången jag någonsin skulle kunna se honom, men det blir ju inte av. Eftersom Therese åker idag, Carro åker om två veckor, Ralf går med Christoffer, Malin vill inte och Josephine börjar skolan dagen efter. Så vad gör man då när man inte har fler vänner? Jag får väl hitta på något som gör att jag är upptagen hela dagen eller sova bort hela dagen. Får väl se vad som blir. Nu ska jag iaf ner och äta något, och sen duscha!

Film 9: Just Go With It

Just Go With It
Karaktärer: Danny Maccabee - Adam Sandler, Katherine - Jennifer Aniston, Devlin Adams - Nicole Kidman, Eddie - Nick Swardson, Palmer - Brooklyn Decker, Maggie - Bailee Madison, Michael - Griffin Gluck. Filmen handlar om Dr Maccabee som är en framgångsrik plastikkirurg i LA. Han låtsas vara olyckligt gift för att få flickvänner, för han blev förkrossad på sin bröllopsdag 20 år sedan. När Danny träffar Palmer har han inte på sig ringen och hon hittar ringen i hans byxficka. Hon vill inte vara älskarinnan eftersom hennes föräldrar skildes efter hennes pappa varit otrogen. Hon vägrar därför att datea honom så han hittar på en historia om att han ska skiljas. Det är där Katherine kommer in i bilden och hon får spela hans blivande ex-fru. Det blir bara mer mer komplicerat ju längre tiden går. Filmen var bra, riktigt bra! Man skrattar och den är rolig. Men varför skulle den inte vara, det är ju Adam Sandler! Och Jennifer Aniston brukar ju också göra komedier, så detta passade dem perfekt.

Film 8: Elle: A Modern Cinderella Tale

Elle: A Modern Cinderella Tale
Karaktärer: Elle Daniels - Ashley Hewitt, Ty Parker - Sterling Knight, Kit - Juliette Hing-Lee, Allen - Thomas Calabro, Stephanie - Katherine Bailess, Becky - Tyler Nicole, Jamie - Emma Winkler, Kandi Kane - Kiely Williams, Andy - Shawn-Caulin Young. Filmen handlar om Elle som drömmer om att bli en sångerska. En dag när hon har sin audition för Berklee (en skola) så får hon veta att hennes föräldrar omkommit i en flygolycka. Elle flyttar då till sin farbror Allen i LA där hon börjar praktisera på sin farbrors skivbolag. En dag dyker Ty Parker, en popstjärna, upp på skivbolaget och säger att han behöver något annorlunda. Allen gör så han ska sjunga en duett med Kandi Kane, en brittisk popsångerska. När Elle bestämmer sig för att följa sina drömmar går hon till studion och sjunger sin låt "Love is with me now", som Ty hör och tror att hon är Kandi Kane. Och Elle spelar med. Men det blir inte riktigt som hon tänkt sig. Filmen var bra, lite småtöntig. Men vad gör det?

Film 7: Table for Three

Table for Three
Karaktärer: Scott - Brandon Routh, Mary - Sophia Bush, Ryan - Jesse Bradford, Leslie - Jennifer Morrison, Ted - Johnny Galecki, Nerissa - Liza Lapira. Filmen handlar om Scott som är en man som är känd för att gå för fort fram i sina förhållanden. Nu har han nyss blivit singel efter att friat till sin flickvän efter bara tre månader. När hans rumskamrat och bästa vän flyttar erbjuder han Mary och Ryan att flytta in i hans alldeles förstora lägenhet. När de börjar lägga sig i hans förhållande med Leslie visar det sig att de är långt ifrån det perfekta paret som alla tror att de är. Filmen var ganska rolig. Den var bra. Men jag vet inte om jag skulle sett den om det var någon annan än Sophia Bush som spelade Mary, men antagligen inte.

Film 6: Sydney White

Sydney White
Karaktärer: Sydney White - Amanda Bynes, Rachel - Sara Paxton, Tyler - Matt Long, Dinky - Crystal Hunt, Lenny - Jack Carpenter, Terrence - Jeremy Howard, Jeremy - Adam Hendershott, Gurkin - Danny Strong, Spanky - Samm Levine. Filmen handlar om Sydney som ska börja på college. Hon ska börja på sin mammas gamla skola, som dog när Sydney var nio år. Allt hon vill är att passa in så hon kan ha samma studenthem som sin mamma, Kappa Phi Nu. Men det visar sig vara lättare sagt än gjort. Filmen visar verkligen hur det kan se ut på skolor runt om i världen, även om det är ganska överdrivet så finns det sådana människor. Jag tycker den är bra och jag älskar att Amanda Bynes spelar Sydney så himla bra! Hon är perfekt för rollen. Den är värd att se.

Film 5: Sharpay's Fabulous Adventure

Sharpay's Fabulous Adventure
Karaktärer: Sharpay Evans - Ashley Tisdale, Peyton Leverett - Austin Butler, Amber Lee Adams - Cameron Goodman, Roger Elliston - Bradley Steven Perry. Filmen handlar om Sharpay som åker till New York för att lyckas på broadway. Men det visar sig att den de ville ha var hennes hund Boi. Filmen var ganska bra, sådär helt enkelt. Inte den bästa filmen jag sett direkt. Men ja, den duger. Och killen är ganska så söt så.

Film 4: Lemonade Mouth

Lemonade Mouth
Karaktärer: Olivia White - Bridget Mendler, Wendell "Wen" Gifford - Adam Hicks, Stella Yamada - Hayley Kiyoko, Mohini "Mo" Banjaree - Naomi Scott, Charles "Charlie" Delgado - Blake Michael. Filmen handlar om fem ungdomar på en high school där allt kretsar kring idrott. En dag under kvarsittnignen börjar de spela lite på instrumenten. Det leder till att de startar ett rockband som de använder för att visa alla orättvisor på skolan. Filmen är faktiskt riktigt bra. Jag gillade den verkligen, men iofs brukar jag gilla disneys filmer så. Men ändå! Bra film.

Film 3: College Road Trip

College Road Trip
Karaktärer: Melanie - Raven Symoné, James - Martin Lawrence, Michelle - Kyn Whitley, Nancy - Brenda Song, Katie - Margo Harshman, Trey - Eshaya Draper. Filmen handlar om Melanie som bestämmer sig för att göra en road trip för att hitta rätt college. Men hennes överbeskyddande pappa bestämmer sig för att följa med. Filmen är faktiskt ganska rolig, lite pinsam men bra. Man skrattar endel!

Film 2: Amors Baller

Amors Baller
Som ni hör på namnet är det en nork film. Den handlar om Lucas som flyttar från Stockholm till en liten stad i Norge. Han faller för Susanne, ledaren i tjejernas fotbollslag. Hon är flickvän till Petter, ledaren i killarnas fotbollslag. För att få henne att falla för honom går han med i fotbollslaget trots att han aldrig spelat fotboll innan. De åker då på en turnering i Oslo som heter Norway Cup och är den största fotbollsturneringen i Norge. Både tjejer och killar spelar. Jag tyckte filmen var knepig och vet inte riktigt varför jag kollade klart på den. Men ja, det gjorde jag. Den var faktiskt inge vidare bra. Men det beror ju såklart vilken smak man har också!

Film 1: Chalet Girl

Okej, jag har kollat på några filmer nu i veckan som jag tänkte skriva lite om. Men alla i olika inlägg så det inte blir för långt! Hehe, börjar med:

Chalet Girl

Karaktärer: Kim - Felicity Jones, Jonny - Ed Westwick, Georgie - Tamsin Egerton, Richard - Bill Nighty, Caroline - Brooke Shields, Chloe - Sophia Bush.

Filmen handlar om tjejen Kim som är trött på sitt jobb på snabbmatsrestaurangen och bestämmer sig för att ta ett jobb i Alperna för affärsmannen Richard Masden. Hon var förr en framgångsrik skateare men slutade då hennes mamma dog. I Alperna ska hon laga mat, städa och servera familjen. Jag tycker filmen var helt ok. Den var inte wow men den var inte heller kass. Och det hjälper ju ganska mycket att Ed Westwick är med! Hihi

Mjummmieee

Sitter just nu på rummet och skriver töntigt på fb med Malin. Som dessutom sitter en meter ifrån mig! Hhahaha herregud vad vi är töntiga. Men lite barnasinne måste man ju ha kvar eller hur ;)

Breakfast!

Har nyss vaknat, eller nyss och nyss, för en halvtimme sen kanske. Ska strax ta och gå ner och äta något, mår ju illa. Och det måste ju bero på hunger! Sen får jag se vad som händer under dagen, har inte riktigt kommit underfund med det än. Hoppas på något skoj! Ah men nu ska jag dra, tjing tjing :)

puss

17/18:e augusti, redan?

Har precis tagit och rensat bloggen på lite negativa inlägg! Eller ah, inte hela bloggen såklart. Bara från maj.

Idag var jag först med Josephine som sov över här inatt. Vi åt först frukost, sen duschade jag och så, sen drog vi oss hem till henne där hon lämnade sin väska. När det var gjort så tog vi en liten cykeltur, men mitt i allt så vände vi och stack hem till mig igen för att hon skulle göra om min bloggdesign eftersom jag var så trött på den gamla. Syns den, för mig är det fortfarande den gamla? Sen vid två stack hon hem.

Vid sex åkte jag till åmål där jag mötte upp tvillingarna, stack till hörnan och åt. Sen vid sju hämtade vi Alexandra på ICA och drog till henne så vi kunde hämta Hanna och Marika. Sen drog vi tillbaka till Alexandra och där blev det först tjöt, sen film och sen tjöt igen. Lite sådär mysigt! (Och Hanna somnade såklart, med hela benen över mig! Hhahaahha) Nu ska jag sova för imorgon är en ny dag!

Walk.

Tänkte nu ta och gå ut och gå en sväng. Blir nog att fota lite också när jag ändå är ute i skogen! Hehe. :)

Ute och går lite i skogen bland annat. Tän...

Ute och går lite i skogen bland annat. Tänkte lägga ut en bild också, men mobilen ville inte..

Påväg till åmål en sväng med carro och the...

Påväg till åmål en sväng med carro och therese. Sen blir det till mansion och efter det kanske ut i skogen och fota :)

the best!

I have the best friends in the world! Caroline, Therese, Josephine, Ralf och Malin!

Har nog sträckt sidan på nacken. Känns ju ...

Har nog sträckt sidan på nacken. Känns ju sådär roligt!

Torsdag

Idag har jag städat rent ett köksskåp och fem kökslådor. Och då har jag även diskat saker där ur. Ska fortsätta imorn tänkte jag. Får se hur mycket jag tar då, men blir nog skafferiet. Haha! Just nu kollar jag på The Killing och efter det vet jag inte om jag ska sova eller inte. Men det märks väl. Och imorn tänkte jag ta och bada också om det blir väder! För det har man ju inte gjort överdrivet mycket denna sommaren då jag har var sjuk när det var fint väder, sen blev det dåligt väder och sen när det blev fint igen så hade jag mens. Jättekul verkligen! Så hoppas verkligen det blir fint imorn!

puss 

Today.

Dagarna går snabbare när man har saker att göra. Klockan är ju snart redan elva. Ah, idag har jag iofs inte gjort jättemycket, men jag har solat och då blivit lite solbränd. Jag tog också ner tvätten från igår och så har jag kollat på Bones och Pretty Little Liars. Dock tog jag ingen promanad idag då det var så himla varmt. Men eftersom jag är så himla produktiv just nu så ska jag ta och göra rent kökslådorna imorn, kanske också rensaskafferiet och sådant man inte gör allt för ofta. Men nu vet jag inte vad jag ska göra. Får kolla om det går nåfot på teven, om inte så får jag väl se på någon film eller något.

puss

Läste nyss ur boken "Bakom stängda dörrar"...

Läste nyss ur boken "Bakom stängda dörrar" och den var bra. Den är verklighetsbaserad och handlar om en tjej som blev sexuellt utnyttjad av sin far. Hon födde under den tiden två barn som han är far till. Jag kan inte förstå att något sådant faktiskt förekommer. Att man har mage att göra någont sådant mot sitt barn. Ah, boken var bra iaf och man blir tagen. Man får många tankar i huvudet av den här boken. Men nu ska jag sova och imorn ska jag sola om det blir fint väder. För idag gjorde jag ju annat så det hann jag aldrig.

Behind closed doors

Idag har jag varit duktig. Jag har lagat mat och diskat! Tog även min dagliga promenad. Idag har jag också solat och tagit andra doppet för iår. (Kan ha blivit lite solbränd, dock inte så det gör ont) Hehe, när jag solade läste jag också en bok. Den verkar rätt bra och det är en sann historia, så då blir det genast mer spännande. Bakom stängda dörrar heter den. Kolla in den vet jag! Nu ska jag fortsätta lyssna på musik och sen ska jag lägga mig och läsa! :)

puss