ÅÅÅÅÅH!

Jag blir bara så jävla förbannad!

!

varför i hela friden vill inte bloggen ladda upp ett till par skor?! jävla skit, får väl lägga in en länk då.

http://www.skopunkten.com/Damskor/Modeller/Textilskor?art=249335

ja tack!


din sko 499 kr


din sko 399 kr


scorett 699 kr


scorett 799 kr

Kursen och så

Som sagt var så kom jag ju hem får Axvalla igår. tänkte skriva lite om dagarna (: det var tre händelserika dagar iaf ^^

Onsdag: blev att gå upp klockan fyra och duscha och göra sig iordning. klockan fem blev det att dra sig till åmål. väl där mötte man Alexandra, Hanna, Marika och Felicia på stationen. 06.32 gick tåget. och i Mellerud så klev Carro, Therese & nives på också :) sen när vi gick av i Öxnered blev det bara konstigt eftersom inte ens lokföraren visste om tåget skulle stanna i Trollhättan eller inte. duktigt va?! aja, det gjorde det iaf så blev att gå av där och sedan ta bussen till Göteborg. men bussen var såklart 20 minuter sen så vi missade jue tåget till Skövde. så blev att gå och beställa nya, fast gratis då. för det var ju knappast vårt fel att bussen var sen. haha fick vänta i Göteborg i ca 30 minuter. haha alla passade på att gå på toa där och så. sen på tåget så hade ju alla olika platser så jag fick ju självklart sitta bredvid en gubbe ja, haha mysigt (y) hehe aja, sen när vi var i Skövde fick vi vänta i 50 minuter på bussen till Axvalla. när vi väl kom fram dit så visste vi inte riktigt hur vi skulle gå, men vi kom fram iaf. sen var det dags att börja lyssna på Roger och Kristine som var kursledarna. eller ah, vi lyssnade inte på Kristine eftersom hon skulle på möte. haha! aja, vi åt iaf typ 24/7 kändes det som. haha så hungrig hann man aldrig bli. på kvällen kollade vi på film och det blev The Proposal. hehe den var bra! sen så gick vi och la oss omkring elva tiden.

Torsdag: började med att gå upp klockan 7 och duscha. klockan halv åtta var det frukost men vi gick och åt vid kvart i ist. haha sen halv nio började kusen igen. lunch klockan tolv och middag halv fem. sen på kvällen så kom det en som var typ fritidsledare eller ngt sånt. haha så blev lite lekar och efter det så bastade de flesta men jag, Emelie och Petra pratade bara och kollade på tv och så ist. hehe. sen runt halv tio kanske så satte sig typ alla i köket och umgicks. hehe det var trevligt och vi gick och la oss runt ett. juste, Emelie & Petra lyckades låsa ut sig också xD

Fredag: upp klockan 7 och duscha. klockan 20 över kommer Carro inspringandes och skriker att hon och Nives låst ut sig, haha så det blev bara för Therese att gå till matsalen och hämta nyckel det. hehe sen halv nio var det dags för kursen igen. lunch tolv och sen så stack vi vid 10 över två för att bussen gick klockan halv tre. haha när vi kom fram till Skövde så fick vi ju vänta där i en timma. blev då att gå till ngt köpcentrum där. haha hade inga pengar så kunde ju inte köpa ngt då. men gött att få pengar på måndag. aja, sen när vi kommer tillbaka till stationen så får vi veta att tåget var 10 minuter sent. haha så vi höll nästan på att missa tåget efter men tåget från Skövde ringde det andra tåget vi skulle med och vi hann med det. sen i Öxnered fick vi vänta i en halvtimme på tåget till Ed. sen när vi var framme där blev det bara att ta bussen till Åmål. tjugo i nio var vi i åmål och där stog pappa och väntade på mig. Petra åkte även med till stan, haha. vi åkte direkt till Montreal och köpte pizza. haha fatta vad hungrig jag var när jag inte hade ätit sen tolv! hehe pappa fick då åka och lämna mig hemma och sen åka och hämta mamma på jobbet. hehe sen så stack jag upp och la mig typ. hehe så trött var jag. :)
Men nu ska jag sluta skriva för detta blev mkt, hehe. bilder kommer när jag fått av tvillingarna, Marika & Alexandra :)

Whatcha say :)

Sitter nu hemma och gör lite korsord. hehe, förut efter skolan så blev det att gå till mammas jobb. sen när klockan var fyra så slutade mamma och pappa kom även och hämtade oss. haha blev att åka till domus direkt och köpa frukt, godis, dricka och korsordsbok till tåget imorn. hehe sen så gick vi över till donken så jag kunde få i mig lite mat. hehe ingen av oss orkade laga mat (y) aja, sen när man kom hem fick jag en trevlig överaskning :) eftersom jag tappat mitt headset så hade pappa vart och köpt ett nytt till mig. fan vad snäll min pappa är! <3  hehe sen så belv det att ssova litegrann, trött var man. och sen var det bara dags att packa. är helt klar nu. gött (y) hehe så blir väl fortsätta med korsorden och sen sova :) (ser inte fram emot att gå upp 4 imorn!)

puss

skolan å så (:

Okey, det blev aldrig att jag skrev om fredagen. jag orkade inte helt enkelt och orkar inte nu heller. så blir antagligen inte att jag skriver alls. men haha det får ni ta! :p nu har jag iaf digitalt skapande för första och sista gången denna veckan. haha åker jue till Axvalla imorn och kommer hem på fredag. roligt att gå upp 4 imorn, verkligen! jag som tkr 6 är tidigt som jag brukar gå upp! ahha gött att amn akn sova på tåget iaf. hehe (: för vem orkar vara vaken då och sen gå på kurs? ah inte jag iaf xD ehehhe. men nu ska jag fortsätta jobba. kanske skriver ikväll, annars ses vi på fredag elelr lördag :)

puss

!

jag tror det är ngt fel på mig. depp blev jag nu. tänkte skriva om gårdagen imorn..

tack och hej leverpastej

skolan

Sitter i skolan och har digitalt skapande. orkar inte riktigt med det nu men aja, haha sen på långrasten blir det att gå ner till körskolan för att kolla resultaten på delproven. hehe det gick säkert inge bra. ska även träna lite svenska då och göra småföretagandet. hehe tråkigt! :o men nu ska jag dra (:

puss

Trodde det var mer jag :o

haha tråkigt!

ÄRLIGHET
Hur många har du varit riktigt RIKTIGT kär i?: 2
Var de personen som tog din oskuld? nej
Saknar du någon speciell person? - ja
Har du svårt för att bli kär? - nja
Har du något klädesplagg som tillhör ditt ex? - nej
När kysste/hånglade du med någon sist? - längesen
Är du singel? - ja
När fick du senast en komplimang? - vet inte


HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös: - nej
Hånglat med nån riktigt full: - nej
Hånglat med fler än 3 pers på en kväll? - nej
Gjort något du verkligen ångrar? - ja säkert
Varit nykter på förra nyårsafton? - ja
Åkt ambulans? - nej
Gjort nåt olagligt? - haha?
Åkt dit för snatteri? - nej
Slagit ner någon? - nej
Skämts över dina föräldrar? joo
Skämts över dig själv? - ja
Tar du droger? - nej
Dricker du? - nej
Vilka kläder sover du i? - trosor & t-shirt
Varit kär? - ja
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? ja
Är du ensam nu? - nej
Vill du gifta dig? -  ja
Vill du ha barn? - ja

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng? - jag
Såg dig gråta? - vet inte
Fick dig att gråta? - eheheheh
Du delade en cigg med? -  ingen
Du gick på bio med? - Carro & Therese


DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit? - nej
Kramat någon? - ja
Pussat någon? - nej
haft sex med någon? nej
Köpt någonting? - ja
Sjungit? - ja
Saknat någon ? - ja

...

I fake a smile and say I’m fine

Den stigande bajskorven :p


ursäkta den dåliga kvaliten :p hehehe

helgen.

Tänkte berätta lite om helgen (: fredag blev det skolan. först hade vi praktisk marknadsföring och då blev det att redovisa. sen vare natur, då var det mest om syror och sådant. hehe då så hällde vår lärare i socker i en glasburk och sedan hällde svavelsyra på. hehe det blev då en "stigande bajskorv". hahahha fy fan vad det var kul och det luktade brända russin i hela klassrummet sen. men som tur var så slutade vi då. haha! sen blev det samhäll, skrev lite och gjorde frågor sen. hehe efter det var det dags för lunch - kommer inte ihåg vad det var men jag vet att jag inte tyckte om det. haha! sen blev det småföretagande, skulle göra uppgifter men jag pratade mest med Petra och Emelie xD hahahah sist men inte minst, körkortsteori prov. hehe jag vet inte hur det gick, men vet att jag gissade endel. hihi! sen efter skolan blev det att ta tåget till karlstad med tvillingarna :) hehe vi skulle kolla på 2012 men först åt vi lite och sen  köpte vi godis och sen var det dags att kolla filmen. haha sen vid nio tiden blev det att åka hem. hehe filmen var bra :)
lördag vaknade man vid tio och då blev det att äta och så. vid två, tre? så blev det att skjutsa hem Carro & Therese. hehe när man kom dit så höll deras föräldrar på att göra våfflor så det skulle vi också äta tydligen. hehe medans dom gjorde det så kollade vi i gamla skolkataloger från Bengtsfors. haha! snygga alla var ;) hehe aja, sen blev det att åka hem runt sex tiden. när man kom hem blev det bara att sitta vid datorn och sen runt åtta kollade man på körslaget. hehe när det var slut så blev det dator igen. vid tolv la jag mig :)
söndag (idag) vaknade jag vid ett. hehehehehehe! gick och duschade runt halv två och sen vid halv tre kom Ralf hit. och vid tio i tre kom Malin hit. hehe och nu kollar de på skins medans jag skriver här men ska snart kolla det jag med. hihi. ikväll blir det kolla på one tree hill och gossip girl. gött! :) men nu ska jag dra (:

btw, det kommer en fin bild på den stigande bajskorven sen :p

Puss

Elliot Minor - The white one is evil :)

Asbra låt verkligen! :D:D:D

Calvin Klein (:

Det är ingen som vill köpa denna åt mig eller? :p

skolan

Sitter i skolan nu och har digitalt skapande. vi grejar med flash och jag fattar ingenting. hehe kanske ska ta och fråga Ewa hur amn gör en grej. haha! och jag är hur hungrig som helst också. inte gött! hehe hann jue inte äta frukost imorse, inte bra inte bra! haha! och den sötaste killen här är inte här idag. blä, han som alltid brukar sitta mittemot mig. hihi men nu ska jag fortsätta.

puss

endel bilder

Kollade igenom några usb som jag har bilder på, här får ni några :)


Sötaste paret :D

Jag, Alexandra, Marika, Hanna, Nives, Carro & Therese (: jävlar vilket minne jag har! ;)

Vårmarknaden 09 :p

klänning jag köpte till födelsedag (:

men snygging ;) hahah!

Sötnos (:

<3

hahaha hösten 08 xD

sommaren 07 tror jag, sötnos (:

R.i.p :(

Tyckte jag hade långt hår då, men har längre nu (y)

Charlottenberg maj 09

i skolan, ettan

Nörd ;)

Jag, Josse, mor & far åkte ner till sibylla för att köpa mjukglass :p

mysigt :D

orkar inte lägga upp fler :p hehehhee puss :D

Tråkigt = massa massa frågor ...

Fyra frågor om förhållanden.
Är du singel?
- ja
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - jag vet inte 
Hur många har du varit kär i? - 2 riktigt
Är du kär just nu? - mjo

Tio frågor om dig själv


Namn? - Anna
När fyller du år? - 6 juni
Några piercingar? - nej om inte öronen räknas
Vad har du på dig just nu? - underkläder, tights, strumpor, lång t-shirt & morgonrock ;)
Vilken årstid är bäst? - sommar
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - frukost på sängen av ngn man tkr om?
Vad tycker du mest om hos dig själv? - ingen aning
Vad är du bra på? - vet inte? fråga ngn annan
Vem älskar du mest på denna jord? - mamma & pappa! :D vännerna också såklart (:
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? - tsm

frågor om dina vänner


Vem vet allt om dig? - Josephine vet nog mest :)
Vem är den roligaste av dina vänner? jadu, alla?
Vem är snyggast av dina vänner? - hmm.. vet inte
Vem är mest partyprisse? - haha Emira
Vem är den du helst har filmkväll med? - många ska det va
Vem av dina vänner är mest "evil"? - jadu, ingen aning


10 Frågor om din familj

Vem står dig närmast? - mamma
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - ja
Vem är farligast i din familj? - ingen
Vem ser roligast ut i din familj? va?
Vem är coolast? - jag ;)
Har ni något husdjur? - mina älskade katter :)
Vem har du mest gemensamt med? - haha ingen 
Vem står för underhållningen? haha va?
Vem sover du oftast med? - ingen
Roligaste kvällen med familjemedlem? - ingen aning


10 frågor om idag


Vad har du gjort? - sovit, kollat film och suttit vid datorn
Har du varit glad idag? - jodå
Har du varit ledsen idag? - nej
Har du gjort något bra idag? - haha nej
Vad ska du göra nu? - byta låt
Har du gjort något dåligt idag? - vet inte?
Vad har du ätit idag? - hamburgare
Har du duschat idag? - nej
Är du trött nu? - sådär
Vad händer imon? - vet inte, ledig så :p 
Går du i skolan? - ja
Har du varit i skolan idag?- nej
Hur mår du just nu? - bra
Har du piercat dig? - nej


TELEFON/MOBIL

Vem ringde dig senast? moster
Vem ringde du senast? Malin
Vem sms:a till dig senast? Malin
Vem sms:a du till senast? Malin


Är du hungrig nu ? - nej
är klockan nu just nu? - 17.25
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - blogg, bdb, fb


FAMILJ
Hur länge sen var det du träffa din morsa? - förut
Hur länge sen var det du träffa din farsa? - förut

 

ÖVRIGT
Gillar du punk? - jodå
Har du sminkat dig idag? - nej
Isåfall, vad för smink? - inget
Vad har du på dig för trosor just nu? - vanliga
Hur ser de ut? - bruna
Vad har du för bh/topp på dig just nu? - hello kitty
Hur ser den ut? - grå med en rosa kitty på

 

MUSIK
Lyssnar du på musik just nu? - just nu blev det jävla reklam ...
I så fall, vilken låt för tillfället?  - den som kommer är Lady Gaga - Bad romance (:
Vad gillar du för musik? - det mesta


KLÄDER
Har du fler än 4 linnen?
- jao
Har du fler än 3 jeans? - 3 har jag
Har du fler än 5 tröjor? - ja
Har du resteröds-trosor? - nej
Har du en vit bh? - ja
Har du en svart bh? - ja


SMINK OCH HÅR
Använder du mascara? - ja
Använder du Wax? - nej
Använder du ögonskugga? - inte så ofta nej
Använder du kajal? - nej
Använder du hårspray? - ja
Använder du volymspray? - nej
Använder du mousse? - nej
Använder du deodorant? - ja
Använder du skinspray? - nej
Använder du parfym? - ja
Använder du läppglans/läppstift? - läppglans ibland
Använder du brunkräm? - nej
Använder du rouge? - nej
Uppsatt hår eller hängande? - båda
Plattar/lockar du håret varje dag? - nej, väldigt sällan
Duschar du varje dag? - ja, varje vardag iaf
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? - nej

 

KÄRLEK
Är du kär just nu? - ja
Har du kysst någon idag? nej
Har du ett förhållande? - nej
När går gränsen vid otrohet? - kyss
Är du romantisk? - ingen aning :o
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - nej
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - kanske?
Vad hette din första flickvän/pojkvän? - haha i småskolan? isf erik ....
Hur länge höll det? - inte alls länge
Hur länge var ditt kortaste? - jag vet inte 
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - förhållande
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - nej
Är du en bra pojk/flickvän? - vet inte
Vem sov du senast bredvid ? - ehm, Ralf
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? - ingen
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhållende med? - nej
När fick du din första kyss? - i trean
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - runt 20
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - nej
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - nej
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? - dumpat
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? - rockkillar funkar alltid ;) mums!

Lady Gaga - Bad romance :)

Jag är helt beroende av låten! :o

galen.

Jag blir galen, har så jävla ont i huvudet och har haft det ungefär hela dagen. inte så skönt! usch, vill bara sova men måste plugga och så kollar man jue på ema med.

puss

Elliot Monor - Jessica (:

Typ asbra! :D <3

Without you

Så otroligt jävla bra låt! <3

Let me love you.

Oj har inte skrivit sen i onsdags, men jag har helt enkelt inte orkat. haha! aja tar väl en liten sammanfattning om vad jag gjort under dagarna. hehe. Torsdag så var det meningen att jag skulle vara med Emira men det blev inte så, så jag åkte till Jossie och sov där. var med på hennes träning som så. sen så kollade vi även på JONAS, heheh helt bra är den jue. ah asså, det är Jonas Brothers serie på disney channel, hehe. Fredag blev att vara med Josse (: Hon sov här och så. blev att kolla på idol och så, pratade mkt och ta oss vid ett-två. haha lördag så blev det att vara med Josse då med. men hon stack hem runt sex så blev dator och tv hela kvällen. igår så var jag med Malin, kollade på one tree hill och gossip girl, sen stack hon hem och jag satte mig vid datorn. hehe ovanligt? aja, kunde ine sova så det var lite jobbigt, somnade runt tre för att sen vakna fyra av att jag var så kissnödig att jag sprängdes. haha! somnade sen igen då. idag vaknade jag klockan sju, gick upp och duschade och gjorde iordning mig och så. 20 över nio skjutsar mor & far mig till åmål eftersom jag inte hade ngn svenska på morgonen. hehe och jag ville jue inte ta den tidiga bussen och vänta i skolan i 1 ½ timme bara för att man skulle kommit en kvart försen till samhällen om man tog halv tio bussen. så ja, mor sa att hon kunde skjutsa mig dit :) snäll är hon! <3  heheh aja, i skolan var allt som vanligt och så. när man kom hem blev det att sova lite, hehe vaknade sju och då fick man gå ner och äta, var jue hungrig som jag vet inte vad. hehe sen så har jag suttit här sen dess, eller jag har jue kollat på teve också. men datorn har jue vart på hela tiden. vilken liten nörd jag r :p hehehhehe
men nu ska jag inte skriva med, vi ses (:   OCH JA, MIN Ä KNAPP ÄR STÖRD!


körde på en favorit i repris idag (:

puss