E.T.

Sitter nu på mitt rum och lyssnar på musik efter en dag ute i solen. Blev umgås med Ralf och så. Bestämde oss för att vi och tvillingarna skulle dra till liseberg den 25-26 maj. Kommer bli grymt! Undra om man ska åka atmosfear eller inte? Ah, det lär jag väl bestämma mig för när jag kommer fram. Haha, nu blir det ta det lugnt innan man börjar plugga på prov som man har på måndag, direkt efter lovet. Sådant man får ta när man inte ville ha provet på samma dag som ett annat prov!



puss

Karlstad.

Var som sagt till Karlstad förut, fick med mig min balklänning, en scarf och ett par jeans med mig hem. Det var gött! Men jeansen kostade 900 kronor, har jag blivit galen eller? Aja, mina första dyra jeans, och antagligen de sista också. Eller iaf på ett bra tag, något år eller så. När man kom hem kollade jag på eurovision låtarna och efter det BB. Nu ska jag kolla på 90210 och sen sova!

puss

Sitter på bussen till karlstad nu. När man...

Sitter på bussen till karlstad nu. När man kommer dit blir det vänta i ungefär 40 minuter på nästa buss som tar mig hem. Då blir det äta och duscha och sen vid fyra åker man in till karlstad för att hämta balklänningen. Var positiv, var positiv, var positiv.

Bump and grind

Sitter i Kristinehamn nu, huvudvärken sitter i. Jobbigt som bara den. Och känner det är jättekul att folk är så sociala. Eller nej, det är dom ju inte. Men lägger iaf in en bra låt med September.



Niiiice

Trevlig kväll igår! September var grym live. Haha! Och idag har man huvudvärk, jättekul. Men nu blir det kolla lite 90210, sen dusch och sen till kristinehamn :)

Min prins & prinsessa detta!

Grattis till mina fina älsklingar som blir tolv år idag! :D



<3

2011-04-17

17:e april idag då. Gud vad tiden går snabbt, var ju nyss januari! Haha, iaf igår så var jag litegrann med Josephine. Först så gick jag hem till henne och då gjorde hon sig iordning, sen drog vi ut på en fotopromenad. Det var skoj. Sen drog vi hem till mig och hämtade pengar för att gå ner till coop och köpa grejer till min fruktsallad jag ville göra. Blev ju så himla sugen på det! När vi kom hem till mig igen så gjorde vi iordning den. Men innan vi började hugga in så var det dags för grillat! Mums, fatta vad mätta vi var när vi ätit grillat och sen fruktsallad på det. Men gott var det! Hehe.

Idag blir det en lugn dag, iaf tills vidare. Mitt huvud är konstigt och är bara yr hela tiden och huvudvärk har jag. Sen så kan jag inte koncentrera mig på en sak heller, utan ser bara suddigt och så. Jobbigt! Så får se vad som händer, men ska iaf försöka kolla på ett hellcats avsnitt om det går. Men ah, får se om mina ögon kan koncentrera sig. Hoppas det går över snart iaf. För kanske blir en promenad med Josephine då. Och då tänkte jag föra över några bilder vi tog igår. Men ah, vi får se hur det blir helt enkelt.

Oj mycket text, grattis till dig som orkade läsa igenom allt!



<3

Ett år idag. Vad tiden går snabbt. Saknaden är stor. Jag älskar dig och kommer alltid att göra.



Vila i frid farmor, 2010-04-16 <3


I guess it is what it is

Älskar <3



Lifehouse - It is what it is.

Tagit ett skönt fotbad. Nu blir det sova l...

Tagit ett skönt fotbad. Nu blir det sova lite så man blir på bra humör.

Hellcats = bäst! :D

Sitter i skolan nu och har lite tråkigt. Eller ah, mycket tråkigt. Har iaf "nyss" haft provlunchen med Hanna. Och Lottti hade dragit ner på grejerna som vanligt. Sen sa hon att vi inte hade planerat det tillräckligt bra. Men huvudsaken är väl att det blir gjort och smakar bra eller? Jo det tycker jag iaf. Sen vid kvart i två när man slutar så blir det att sy igen. Och när man kommer hem blöir det antagligen kolla på Hellcats! Det är så himla bra, började kolla på det igår och fastnade direkt! Hehe, men back to work!

puss

Lööööördag :)

Sitter hemma nu med Carro och Therese. Eller ah, Carro duschar just nu. Igår var iaf en bra dag och kvällen var awesome! Den var liksom hur kul som helst och vi bara dansade. Eller ah, jag dansade inte lika mycket som andra, men jag dansade iaf litegrann! Idag blir det att ta det lugnt och ikväll bowla! Hihi skoj :)

puss

Thursday.

Inte orkat skriva något idag. Men iaf, hade nationella muntligt idag, gick bättre än jag trodde. Så detta måste jag ju bara få godkänt på. Haha! Förut när jag precis gått av tåget så halkar jag självklart i rullgruset så nu svider det och håller på på mitt knä. Blää! Som om inte det var nog så är det någon som haft roligt med min (mammas) cykel under dagen och skruvat av den där grejen på hjulet så den går ju inte att cykla på nu iaf. Jävla idioter säger jag bara! Men orkar inte skriva något mer nu heller så kanske skriver imorn, beror på om jag hinner eller inte!

puss

Wednesday!

Onsdag idag. Det betyder färskvaror, var bara jag och Ralf där. Aja, vi gjorde tunnbrödsrullar (rostbiff & räkor), styckade kött till grytbitar och började på smörgåstårtor. Jag fattar inte varför vi måste göra smörgåstårtor varje jävla vecka för? Liksom vi kan det nu, lär oss något nytt tack! Ah, efter det var det svenska. Nationella provet skulle några ha, men ah bara en som pratade. Så vi läste en text i texthäftet sen efter det. Efter det engelska, somnade nästan som varje onsdag! Och när jag kom hem somnade jag, någon som är förvånad? Ja inte jag iaf. Hehe och nu har jag gjort klart inför nationella imorn, jag kommer nog upp i fem minuter. Men jag hatar ju att prata framför klassen så jag kommer ju stamma och säga massa öh hela tiden! Kuuuul, ingen får skratta åt mig! Okej? Bra. Nu lyssnar jag på musik (olika låtar från melodifestvalen genom åren) och har lite tråkigt. Sen vid tio blir det bb som vanligt!

puss

La ner det med att plugga rätt snabbt. Som...

La ner det med att plugga rätt snabbt. Somnade ju förut till fem tiden någon gång och då gick jag ner och åt. Men först fick mamma laga maten, hehe. Så vid sex satte jag mig vid datorn och skulle plugga, men orkade inte riktigt så gjorde bara klart min pm. Sen vid åtta tiden så kom josse förbi och då blev det färga hennes hår. Hahahaha misslyckat. Förlåt josse! Sen blev klockan nio och då blev det kolla csi. Och nu är det bb. När det är slut blir det sova. Gööööööött :D

under the coconut tree

Sitter just nu i skolan coh har inköp- och varuhantering. Slutar om 20 minuter. Göööött! Då blir det hem och fortsätta förberedelserna inför nationella. Blir även göra en inlämning om jag får tid till det. Kommer alltså bli en pluggdag. Så vi får se om jag skriver något mer idag! Btw, jag, carro och therese bowlade förut. Jag vann! Hihihiihih

puss

Soooooova snart!

Idag gjorde jag nästan klart inför nationella. Men jag orkade inte riktigt så blir att göra klart det imorn! Men känner mig ändå riktigt jävla duktig, från att liksom inte fatta till att nästan bli klar! Hihih, och nu har jag så jävla mycket överenergi så de finns inte! Men det övergår väl i att jag blir trött snart istället. Ah, ska ta och spela lite CSI nu tänkte jag! Godnatt :)

puss

söndag!

Som rubriken säger så är det söndag idag. En värdelös dag utan oth, gg och nof! Vilket det varit nu två veckor! Haha, blir så två veckor till, tror jag det är iaf! Idag ska jag plugga sönder! Det är ju trots allt nationella på torsdag, och jag har inte kommit någonstans än. Så kanske dags att börja nu eller? Ja, men vill nog ta och äta först. Inte ätit sen åtta igårkväll, tror det var åtta iaf, eller nio! Aja, huvudsaken är att jag inte ätit på över tolv timmar, så nu måste jag få nåt i magen lilla! Men sen efter det får jag ta tag i pluggandet, men jag vill inte. Jag vill verkligen inte, jag suger på att prata inför grupp. Jag klarar ju som sagt inte av det. Så vi får se hur detta slutar, om jag överlever det eller inte. Men ah, nu ska jag dra ner och kolla om maten är klar! Min pappa är snällast och lagar maten åt mig! Hihihiihh

puss

Lördag 2:e april

Sitter här och väntar på att klockan ska bli tre så jag kan gå ner till bussen. Ska ju till Åmål idag. Ska möta upp Alexandra på station i Åmål och då blir det hem till henne. Felicia, Marika och Hanna ska också vara med. Vi ska färga håret och så ska Alex och Felicia göra sin provlunch de ska ha i matlagningen. Hoppas det är gott! Sen vet jag inte riktigt vad vi ska göra, men det märks! Hehe, skriver kanske ikväll!

puss

Beroende!

Mohombi ft. Nicole Scherzinger - Coconut Tree





<3

Beeeeest friends!

Jag har världens bästa vänner! Jag säger då bara det! Älskar er <3
puss