Gott nytt år!

Hoppas ni har en awsome nyår. För det ska jag ha! :)

Okej, vi gör en sånhär.

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag vet inte, det kanske jag gjorde? Antagligen, men jag har ingen aning.

Har du några nyårslöften?
Nä, det har jag aldrig haft, och kommer nog inte börja med det heller.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej

Vilka länder besökte du?
Inga alls, haha

Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
16 april, 5 maj

Vad var din största framgång 2010?
Haha jag vet inte?

Största misstaget?
Jag vet inte, har nog inte gjort så många misstag, men finns småsaker som man kanske ångrar. Till exempel alla småbråk med mina vänner.

Bästa köpet?
Jadu, vad har jag köpt iår? Hm.. Måste nog vara min kamera faktiskt. Hehe, bättre än den gamla.

Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder skulle jag tro

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Finns mycket som gör mig glad varje dag, så ja!

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
Haha jadu, Just the way you are är ju en låt som man lyssnat på rätt mycket under året. Så måste nog bli den. Även Gubben i lådan och Från och med du.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Jag vet inte, ledsnare tror jag.

Vad önskar du att du gjort mer?
Jag vet inte, kanske sagt till min familj och mina vänner hur mycket dom betyder för mig. För sånt är jag riktigt dålig på.

Favoritprogram på TV
Gossip Girl, One Tree Hill såklart!


Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Jag umgicks med släkten och mina två vänner Josephine & Ralf.

Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
Jag vet inte, har jag någon stil? Nej, jag har bara på mig det jag tycker är snyggt.

Den bästa nya personen du träffade?
Oj, det vet jag inte. Träffade jag någon ny person ens?

Wouldn't change a thing

jag vill. men kan inte ha?

Jag vill bara ha någon som tröstar mig när jag mår dåligt. Någon som säger att allt kommer bli bra. Någon som kan sitta och lyssna på mig i flera timmar och säga tröstande ord utan att klaga. Någon jag kan ringa till vilken tid på dygnet det än är. Någon som finns där för mig när jag behöver det. Någon jag kan kalla världens bästa vän.

I'd rather be with you.

Jag skrev aldrig igår ikväll som jag sa. Men jag gjorde helt enkelt inte något mer än kollade på One tree hill och letade låtar till nyår. Så det hände inget speciellt och då tyckte jag inte det var någon idé att skriva heller. Idag har jag inte gjort någonting alls. Riktigt tråkigt har jag haft. Det enda som hänt idag är att jag kollade klart på one tree hill säsong tre, så nu får jag vänta lite tills jag skaffar säsong fyra innan jag kan kolla på det igen. Så vad ska jag nu göra? Jo jag bara sitter och gör ingenting, lyssnar på fin lugn musik för jag känner mig lite nere idag. (Varför gör man det bara värre med lugn musik hela tiden? Idiotiskt är det! Men ändå gör jag så varje gång jag är nere.) Känns inte så jävla kul. Men får hoppas att jag är på bättre humör imorn för då är det ju nyår. Och då kommer Carro & Therese hit till mig. Jag vet fortfarande inte vad vi ska göra dock. Men ja, det lär vi väl se!

ja ..

Tror jag ska bli lesbisk. Alla killar är antingen dumma i huvudet eller så tycker dom om killar. Ja, att bli lesbisk känns som ett bättre val än att bara gå och vänta på att en kille som inte är bög eller dum i huvudet ska komma fram. För en sådan kille finns inte.

291210

Idag är det näst näst sista dagen på 2010 och jag, ja jag gör ingenting. Har bara kollat på one tree hill, varit hos moster & ätit mat och träffat Ralf en sväng. Just nu kollar vi (han) på teven på något dåligt program som jag inte vill se så sätte mig här och skrev istället. Jag vet inte rikitgt vad jag ska skriva. Kanske skriver senare för nu ska han hem.

Julafton + juldagen

Julafton igår då. det gick väl an, men inte det roligaste om man säger så. Känns inge roligt med julen längre, det är som att man slutar tycka om julen bara för att man växer upp. Men så är det självklart inte, men känns som att det skulle vara så eftersom vi drar ner på något varje år. Iallafall nästan. Iår skulle det inte bli någon ris a la malta, jag fick ta med det själv. Det var även en alkoholfri jul, visst jag bryr mig inte så mycket om just det, men de äldre som faktiskt aldrig dricker speciellt mycket kan ju faktiskt få unna sig något när det är jul och så. Det är ju bara det en gång om året herregud. Ah, det är vad jag tycker iaf. Aja, jag var iallafall nöjd med mina julklappar. Jag fick: Laila Bagges parfym, Fyra små skålar, två fina grejer till värmeljus, sen två till fast dom liksom "sitter" ihop, stor tavla (skitsnygg), en morgonrock, pyjamasbyxor, tofflor, presentkort, en sak att sätta på väggen (kärlek), one tree hill säsong 3 & 5 (fyra fanns inte) och två set med tallrikar, muggar, mindre tallrikar och små djupa tallrikar (svarta! :D:D). Ja det var väl allt.

Idag har jag inte gjort så mycket än så länge. Läste ut boken idag iallafall. BRA var den! Hehe, nu vet jag inte vad jag ska göra, kanske ska ta och duscha snart eller något. Och senare kommer Ralf hit, men vet inte vad vi ska göra, får väl se. Ikväll är det iallafall fångarna på fortet som jag ska se!

Merry X-mas :)

Sen jag skrev senast har jag bara läst i boken (kommit till sidan 119 nu) och suttit vid datorn. Har även dushcat och det var behövligt, även om jag gjorde det igår med. Men kändes mycket bättre nu! Haha, senare kommer Ralf hit och då ska vi rota fram något spel, haha längesen jag spelade spel! Och ikväll blir det bingolotto med uppesittarkväll. Sen blir det sängen och när man vaknar till morgonen är det julafton! Haha eller, jag kommer bli väckt, brukar bli det för att gå ner och äta god frukost med familjen. Men imorn blir det bara jag och far eftersom mor jobbar till tre. Hon måste bara älska sitt jobb asså! Hehe, men nu ska jag kanske läsa lite till och sitta vid datorn och inte göra speciellt mycket.

Ha en riktig god jul allihopa! :D

Just a dream.

I was thinkin about you, thinkin about me.
Thinkin about us, what we gonna be?
Open my eyes; it was only just a dream.

I swear now that I can't take it, knowing somebody's got my baby.
And now you ain't around, baby I can't think.

Hey, you were so easy to love. But wait, I guess that love wasn't enough.



Christina Grimmie & Sam Tsui - Just a dream
Nelly cover.

<3

Ett nytt liv på köpet

Idag är en sån dag jag inte ska göra någonting. Även fast det är dagen innan julafton har jag ingenting för mig för allt är redan klart! Gött! Just nu håller jag på att läser en bok som heter Ett nytt liv på köpet och är skriven av Emma Granholm. Den är faktiskt rätt så bra, än så länge iaf. Så jag rekomenderar att ni går till biblioteket och lånar den. (För vem köper böcker? Man läser dom ju ändå bara en gång.) Haha, men nu ska jag fortsätta läsa, är rätt så inne i boken nu! Hejdå :)

Älskar ...

.... humörsvängningar! gick från ja, normal till tråkigt humör på en sekund. mmmmmmmmm <3

jullov!

Nu har jag också jullov som alla andra! Fy fan vad skönt! Visst, det har vart kul och så på Pekås, men jag är verkligen sliten. Så jag behöver verkligen lov nu. mmmmmmmmmmmm :)

Blivit beroende av John Mayer!

Slänger in några bra låtar av honom :)

Hearbreak Warfare


Half of my heart


Who Says (musikvideo, så musiken börjar inte direkt)


Slänger in tre låtar av Miley Curys också som jag älskar! (från Hannah Montana)

Barefoot Cinderella


Wherever I Go


I'll always remember you


<3

Inte orkat

Som rubruken säger har jag inte orkat skriva på två dagar. Jag vet inte riktigt varför, har bara inte gjort det. Men nu ska jag försöka få in ett inlägg om vad jag gjort under dessa dagar.

Torsdag: Var på Pekås och praktiserade, var fullt upp nästan hela dagen då också, och jävlar vad varor det kom. Herregud säger jag bara! När jag kom hem gjorde jag inte så mycket, sov lite, satt vid datorn och på kvällen kollade jag på Criminal Minds. Så jävla bra är det!

Fredag: Var såklart på Pekås då också. Det enda jag gjorde var att packa upp alla varor, och det var ju endel så det tog tid. Sen slutade jag vid två, och jag GICK hem. Helt otroligt va?! haha. Sen när jag kom hem tog jag det bara lugnt och så. Hade huvudvärk som bara den så jag orkade inte göra något heller. Sen på kvällen så kollade jag på C.S.I NY & Criminal Minds. Älskar såna serier! Hehe, sen satt jag vid datorn tills tolv då jag la mig, orkade inte vara uppe längre för den där dumma huvudvärken!

Lördag/Idag: Idag har jag inte gjort alls mycket. Gick upp vid tolv, så har fått ungefär 12 timmars sömn, och åt lite frukost. Sen efter det har jag bara suttit vid datorn och kollat lite på Hannah Montana Forever, hehe det är bra! Senare vet jag inte vad som blir, hade egentligen tänkt att städa idag, men det orkar jag inte eftersom jag har huvudvärk idag också. Så får bli städning imorn istället.

Jag lovar att bättra mig med skrivandet ;)

Som rubriken säger så ska jag bättra mig med att skriva. uppdatatera lite oftare liksom. haha, idag har iaf vart en dag med mkt att göra, först när jag kom till pekås så började jag plocka i hyllorna lite, efter frukosten så var jag med Anneli och kollade lite med order och sånt, sprang fram och tillbaka som bara den. efter det kom frysvarorna så var bara att börja packa upp massa frys. sen hade jag självklart en timmes lunch också (biffstroganoff, mmm). när lunchen var slut så bytte jag ut tidningarna, ställde fram nya och plockade bort de gamla. när det var klart gjorde jag en returorder på dem. efter det var det rätt lugnt så då fick jag sitta i kassan lite, endel att komma ihåg faktiskt. alla dessa nummer säger jag bara! mellan två och tre-tiden så kommer charken så då började man plocka upp alla dom varorna till jag slutade vid fyra. herrejösses vad denna dagen har gått snabbt! tur bara att man inte hade så ont i magen idag som jag hade igår, sköööööönt! hehe och snart ska jag färga håret, rött denna gången med. men en annan röd färg, så ja, vi får väl se hur det blir. jag hoppas det blir bra, annars skriker jag! hahahha kanske skriver en sväng ikväll

puss

Dagens låt :)

John Mayer - Say



så jävla bra! :D

Åh, jag älskar det! Eller inte.

Ååååh, jag älskar verkligen mensvärk. det är nog det bästa som finns! <3   eller inte, döda mig tack?
idag fick jag till och med gå hem från praktiken bara för att magen levde sitt eget liv, för fy fan vad ont jag hade! nu har det vart lugnt ett tag, men nu är det tillbaka. och jävlar vad ont det gör. hej, jag heter anna och jag älskar att vara tjej denna veckan i månaden! eller nä, det gör jag ju inte. det är nu jag tycker att alla ska tycka synd om mig. ni gör det va? bra!

Movies

Igår såg jag en film som heter Forget Me Not. Den är en skräck/thriller film. Den var faktiskt rätt bra, men inte alls så läskig som jag trodde den skulle vara. Men den var bra ändå, 3 av 5 baggar får den :)





Idag kollade jag på Percy Jackson & The Olympians: The Lightning Thief. Denna filmen är en äventyrsfilm, lite fantasy. Men den var faktiskt bra ändå, även om jag inte brukar gilla fantasy filmer, och han var jävligt snygg! Jag rekomenderar den verkligen. Den får 4 av 5 baggar :)


Gör bara för att jag har tråkigt. okej?

Gör testet annars blir Ձ๏11 inget bra år

Fullstädigt namn: Anna Frida Yvette Johansson
Födelsedag: 6 juni
Ögonfärg: blå
Hårfärg: röd just nu
Högerhänt/vänsterhänt: högerhänt

Favorit:
Sport: ingen
Helgdag: lördag
Årstid: sommar

Har du någonsin:
Varit kär: ja
Blivit dissad: ja
Sovit utomhus: vet inte, i tält iaf ^^
Sett en död människa: nej
Retats: antagligen


This or that
:
Pepsi/cola
: cola
Jordgubbar/blåbär: Jordgubbar
Tv/film: båda
Gitarr/trummor: gitarr
Adidas/nike: spela roll? inget


Senaste du:

Skrattade: förut tror jag
Grät: idag
Filmen du sett: SATC
Drog ett skämt: ehm, inte vet jag?
Sjöng en sång: sjöng med i en låt förut ja

Har du under den senaste månaden:
Kysst någon: nej ..
kramat någon: ja
Bakat: nej
Viljat dö: dö och dö, men nej

Is he the one?

Is he the one
The reason I'm living without you
He can't be the one
Who will love everything about you?

And when you're getting old
Will his love still grow
I just wonder

.........

sämsta söndagen ever! tröstäta med godis blir!