I think I got hearkbreak down!



Pink - Heartbreak down :)

Dagens låt :)



Allstar Weekend - Not your birthday

Älskar låten! :D ♥

Gym Class Heroes ft. Adam Levine - Stereo Hearts






Sitter på dilans och äter god sallad :) ja...

Sitter på dilans och äter god sallad :) ja, jag sitter på en pizzeria men äter inte pizza. Haha, skulle ju bli nyttig ;)

Kycklingsallad + örtbröd in my ♥

Igår gick jag och idag åt jag kycklingsallad till kvällsmat. Nyttigare javisst! Dock så går jag inte idag då jag har sån mvärk. Men, jag gick ju ganska mycket fram och tillbaka när vi handlade förut + att jag cyklade till arbetsförmedlingen förut. Tillbaka också såklart, och motvind hem så fick ju ta i mer än vanligt. Haha så gör nog ingenting om jag skippar promenaden idag va?

Powerwalk.

Det blev en powerwalk på 30 minuter. Skönt! Men trött blev jag! Haha.

Nya jag.

Mitt nya jag ska också ta tag i träning, nyttig mat mm! Kanske ska börja med det ikväll? Går nog en sväng nu och sen gör jag några situps!

Påväg, mot nya tider!

Ska från och med imorgon starta ett nytt liv! Jag ska bli mitt bästa jag, och försöka vara så glad som möjligt! Det har varit några tuffa dagar nu, men de ska glömmas bort! Åtminstone inte tänkas på! Mitt lyckligare jag är påväg!

Försöker sova men går inte så bra. Så gick...

Försöker sova men går inte så bra. Så gick in på fb, men där var det dödare än dödast. Och nu hjälper det knappast att nordic paper låter som bara den också..

Konstiga lagar och regler.

I Saudi Arabien är det olagligt för kvinnor att köra bil. Även förbjudet att bli läkare om man är kvinna och manliga läkare får inte undersöka kvinnor.  -  Huuur fan gör dom då om en kvinna blir sjuk? :S

I Milano måste man alltid le, förutom vid begravningar och på sjukhus.  - Hur fan kan man le hela tiden? Hejsan ont i käken!

I Ohio är det olagligt att göra en fisk berusad.   -  Hhahahahah what?

I USA är det dödsstraff om man misslyckas med självmord.   - Jaaaaha, då får den människan som en vill ändådå? Omg.

I Alabama är det förbjudet att ha glass i bakfickorna, köra bil barfota och att ha lösmustach i kyrkan.  - VEM fan har glass i bakfickorna??!?!?!?!

På Hawaii är det förbjudet att ha mynt i öronen.   - Går ens det?

I Florida är det förbjudet att spotta på marken efter klockan 22.00 på onsdagar.  - Men man får det alla andra dagar eller? :S

I Kalifornien är det olagligt för grisar att para sig på flygplatsen.   - Vem fasen tar med sig grisar till flygplatsen får man fråga?

I Texas är det olagligt att avfyra vepen när ens partner får orgasm.   - "Okej, nu ska jag bara avfyra ett vepen här när hon kommer".  Ofta?

I Mexico är det förbjudet att äta glass i bilen efter 20.00.  - Okej, men innan det får man?

I Finland får man köpa snus, men inte sälja.   - Och hur går det till? :S

I Florida är det olagligt att prutta eller rapa på offentlig plats efter 18.00 på torsdagar.  - Hahhahahaahhaha!

I Kanada är det olagligt att kasta ut älgar från flygplan.  - Och hur skulle det gå till?

I Idaho är det olagligt att fiska sittandes på en kamel.  - Hhahahhhahaha döööör!

I Kalifornien är det förbjudet att sätta ut en råttfälla om man inte har jaktlicens.  - Okej, måste man skaffa sig jaktlicens då för att bli av med råttorna?

I Israel är det förbjudet att peta i näsan på söndagar.  - Och hur vet dom är man bryter mot det eller inte?

I Illinois är det förbjudet att köra bil utan ratt.  - Lätt.

I England är det förbjudet att ha sängar hängande ut genom fönstret.  - Lycka till.

I Texas får inte höns ha sex med människor.  - Nehe, men andra djur får?

Hhahaha!

Har nyss kollat på lite olika konstiga lagar och regler det finns i olika länder. Hahaha ja jävlar säger jag bara. Skriver ner några imorn, och kanske någon kommentar här och där! För nu ska jag sova! Nattinatti :)

IKEA, here I come! :D

Sitter just nu och lyssnar på Jedward, på coverlåtar de gjort. Hahhah så bäst! Älskar dom! Typ. Ska nog ta och rensa lite bilder och sånt på mitt usb nu. Sen blir det sova! Ska till Karlstad imorn efter mamma slutat jobbet. Blir runt tvåtiden! Då blir det först till Edsvalla för att köpa Schampo och balsam! Det behövs, iaf balsam. Tog slut för någon dag sen, så idag har mitt hår varit katastrof. Som tur har jag inte gjort något speciellt idag förutom att städa! Så nu är det fint i mitt rum. Iaf, sen blir det IKEA! Har ju presentkort där, så måste ju in där och kolla när man är i Karlstad! Fast innan det ska jag hämta mina linser. Kommer nog bli en bra dag med mor och far :)

puss

Förlåt.

Förlåt. Förlåt för allt jag någonsin gjort mot dig. Förlåt om jag sårat dig. Det har aldrig varit med mening. Jag har alltid försökt att vara mitt bästa jag, men det är inte alltid det fungerat. Förlåt för allt. Du är det bästa som någonsin hänt mig och ingen kommer någonsin kunna ersätta dig. Du har varit den bästa vän jag kunnat ha. Jag är ledsen för allting. Du har det kanske bättre utan mig, men du ska veta. Jag kommer aldrig glömma dig och du kommer alltid finnas i mitt hjärta. Jag älskar dig, föralltid. <3

/ Din Anna

Mobilen.

Min mobil är ju på lagning. Fick reda på idag att jag kanske får en helt ny för de inte hittar delar de behöver till den. Och det är ju bara bra eftersom den har lite repor och så! Dessutom var det ju inte bara batteriet som var konstigt och höll på, utan även tuchen var konstig. Så det blir gött om det blir så! Men får dock hämta den i Karlstad då eftersom det var där jag köpte den. Så hoppas man får besked innan tisdag eftersom då ska vi in till Karlstad. Men ah, det är bara att vänta och se. Nu ska jag gå ner och äta!

Vafan, datorn bara stängde av sig och nu g...

Vafan, datorn bara stängde av sig och nu går den inte att starta. Hoppas det är för att den var för varm eller något. Annas får jag väl försöka fixa det imorn. För nu lägger jag mig istället!

Ramona & Beezus.

Kollade nyss på filmen Ramona & Beezus, med Selena Gomez. Var faktiskt rätt bra! Man skrattade för det mesta, men fick en liten gråtstund också. Men är väl typiskt mig? Hehe.





Sluta åska då! :(

Sluta åska då! :(

Göteborg!

Var som sagt i Göteborg i helgen. I lördags åkte vi ner vid tio, var framme vid två. Först så åkte vi såklart åt fel håll med spårvagnen så det var bara att gå av vid nästa stopp och åka tillbaka. Sen när vi väl kommit fram till vandrarhemmet så öppnade inte incheckningen föränn klockan två så då var det bara att gå till netto och handla istället. Sen var klockan äntligen två och då gick vi till rummet och gjorde iordning där, sen blev det att äta och sen liseberg. Kom dit vid halv fyra någon gång tror jag. Då blev det bara att ställa sig i alla köer, det var så mycket folk där då ju. Men det funkade ändå, var inte så pigg den dagen. Vet inte varför men jag var helt enkelt väldigt slö hela lördagen. På kvällen så började det regna vid nio - tio kanske. Det värsta var såklart när vi skulle åka lisebergsbanan. Det kändes verkligen som att det haglade när man åkte den, så fick blunda hela resan eftersom vi satt längst fram också. Haha!

Igår, söndag, vaknade jag vid fem och kunde inte somna om. Så gick på toa och sen låg jag bara där och försökte somna om. Men det gick inte, då gick jag och duschde istället. Sen när man kom tillbaka från duschen var det bara att äta frukost och sen packa iordning allt. När det vara klart stack vi till nordstan/femman huset. Var även slö då så blev mest att bara kolla runt. Fast hittade ändå en tröja och ett linne, från gina såklart. Klockan halv sju var det dags att dra hemmåt och vi var hemma efter nio någongång.

Kan summera att dessa dagar har varit helt ok. Skulle dock gärna varit piggare och skulle gärna sluppit allt tjafs. Men det funkade ändå!

Blev lite mycket text nu, grattis till dig som orkade läsa allt! Haha.

puss

Väggen!

Gjorde fint på min vägg förut, detta blev resultatet. Tycker det blev bra :)

BTR! :D

Kollar på Big time rush idag igen, är flera avsnitt i rad. Precis som igår. Dock var jag inte vaken från början idag. Men det funkar ändå! Haha, dom är ju så snygga! 1. Logan, 2. James, 3. Carlos & Kendall. Kan inte välja vem som är snyggast av C & K.


Yummie! :D

puss

Vilken kväll ...

Sitter just nu och gör ingenting. Är bara tacksam över att jag inte har ont i örat längre. Jag hade skitont i örat förut, alltså det gjorde så jävla ont. Så ont att jag grät, då gör det inte lite ont kan jag lova. Jag gråter aldrig när jag får ont, men nu så. Ah iaf, mamma ringde till någon grej och fick prata med en sjuksköterska. Hon sa att jag skulle ta en ipren och nässpray, för de prioriterar inte det på en lördagskväll. Alltså skulle jag fått sitta där hur länge som helst om vi skulle åkt dit. Och det skulle alltså blivit i Karlstad eftersom sjukhuset bara har öppet till fem på helgen. Hur kasst? Ah men iaf, det funkade! Men jag vet ju inte om det bara är dumpat för stunden. Så jag får väl se hur det är till morgonen. Och sen såg jag att mitt öga var rött också, så därför tog jag ur linserna och tog på mig glasögonen istället. Vilken tur att man har båda två så man kan variera lite. Och även byta när det är något sånt. Det konstiga är att jag blir ju aldrig sjuk, så allt har ju kommit på samma gång nu (Snuva, halsont, hosta, öronont, yrsel och huvudvärk). Så egentligen var det väl tur att jag inte fick jobbet på Allé ändå. Men nu ska jag ta och byta till sommartäcke, jag har ju fortfarande vintertäcket. Fråga mig inte varför, för det vet jag inte ens själv. Men iaf, efter det blir det nog kolla lite på Bones skulle jag tro!

puss

CSI + film

Sitter just nu och kollar på CSI XL, alltså två avsnitt som hör ihop. Dock är det från 03-04, så rätt gammalt. När det är slut ska jag nog sätta på en film, om jag orkar. Har ju sån huvudvärk. Har ju inte haft det på ett tag, så var väl dags nu kanske.

Ursäkta, men jag har tråkigt.

I år har du:

Lärt känna en ny vän: Har jag?
Fått ditt hjärta krossat: Nej
Träffat någon som förändrat ditt liv: Vet jag inte
Fått reda på att någon har pratat om dig: Ja
Kysst en kompis: Nej

Blandat:

Vill du ändra ditt namn:
Nej
Vad gjorde du under din förra födelsedag: Ingenting, verkligen ingenting
Vilken tid vaknade du idag: 05.00 typ
Vad gjorde du igår runt midnatt: Satt vid datorn antagligen
Någonting som du längtar till: 9:e juli
Senaste gången du träffade din pappa: Förut
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: Jag vet inte
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Nej tror inte det
Vad gör dig irriterad just nu: Hmmm..
Långt eller kort: Vad?
Vad gillar du gällande dig själv: Det vet jag inte

Din första:

Operation: Ingen, än så länge iaf
Piercing: Öronen
Tatuering: Ingen
Bästa vän: Malin var det nog
Sport: Jag vet inte.
Husdjur: Missarna som vi har nu <3
Vaccination du minns: Stelkramp, aj
Förälskelse: Höm
Alkohol du drack: Xcide Urban, tror jag

Vad är bäst med det motsatta könet?

Läppar eller ögon:
Ögon
Kramar eller pussar: Båda, såklart
Kortare eller längre: Längre
Romantisk eller spontan: Båda
Tatueringar eller piercingar: Jadu, tatueringar. Men inte för många, räcker med en två.