Hope everything will work out!

Hoppas det löser sig imorn och att vi kan prata ut på riktigt. Nu blir det kanske att kolla på ett 90210 avsnitt och sen sova!

Godnatt mina fina vänner som alltid ställer upp <3

<3

Jag har världens bästa kusin!
Malin Deutschmann! <3

Oooooorka

Gjorde sönder mitt usb imorse. Är så jävla smart, alla mina arbeten ligger där på. Tur det är minneskort i själva usb:t så får väl åka till expert sen och köpa en ny grej. Funkar ju inte annars.. Hoppas hoppas hoppas dom har något som passar det! Vill inte göra om allt!

HAAAAAAAAAAAAATE!

JAG HAAAAAAAAAAAATAR MIN TELEFON MEST AV ALLT! Den är cp! Batterit laddas ur hur snabbt som helst, touchen slutar fungera då och då, ser inte om jag får sms (varken hörs eller syns något) och nu går det inte gå in på meddelande menyn heller. Blir bara mer och mer fel, inte tänker jag lämna in den på lagning heller. Det hjälper ju inte då jag fick lämna in min förra på lagning tre gånger innan jag bytte för att det var fel på den!

Who says?

Who says
Who says you're not perfect
Who says you're not worth it
Who says you're the only one that's hurting
Trust me
That's the price of beauty
Who says you're not pretty
Who says you're not beautiful
Who says

The edge of glory!

Min dag har bestått av musik musik och musik! Ah, efter skolan då såklart. Har helt enkelt inte orkat göra något, ingen ork alls idag. Juste, jag sov ju lite förut också! Förvånande, eller nä inte alls. Lyssnar fortfarande på musik, men ska strax sätta på teven då BB börjar. Sen blir det något 90210 avsnitt innan jag lägger mig :)

Btw, helt förälskad i Lady Gaga - The edge of glory. Mums



Sitter på bussen nu, den går om 5 minuter....

Sitter på bussen nu, den går om 5 minuter. När man kommer hem blir det äääääta, satans hungrig jag är! Sen kanske plugga lite och sånt, ska även se bb avsnittet från igår då jag inte såg det. Kanske lite 90210 också, är ju så spännande! Haha men skriver kanske senare :) Puss!

Spelar ingen roll vad du gör, hur mycket d...

Spelar ingen roll vad du gör, hur mycket du än sårar mig. Jag kommer alltid förlåta dig. Du betyder så mycket för mig att jag skulle aldrig låta dig gå. Du kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta. Jag älskar dig, no matter what. Always and forever <3

Cuz I Can

Tjena, Carrobarometer här.
Jag, Therese och Anna sitter hemma hos Anna och groggar lite. Om lite mer än en timme ska vi till Harrys där det är Black and White studentfest. Tur att Karlberg fick svart, liksom vad har man för kläder som är vita?
Ska sova över här tills imorgon. Då ska vi hem och kanske gå ett varv på den stoora marknaden i Bäckefors. Fast den brukar sluta vid typ tre och vi kommer väl hem typ då.. Det blir att springa dit för marknadsgodis måste jag ju ha.
Nej, nu orkar jag inte skriva mer.
Ha det gött!

Mvh Caroline

PS. Gå in och kolla på min blogg också. http://carrolinee.blogg.se Det kan hända att jag skriver där då och då ;) DS.

Fredag 6:e Maj!

Taggar för ikväll med Thirrefirre och Carrobarometer! Hur skoj kommer det inte bli sen då! :D

School

Sitter just nu i skolan och har inköp- och varuhantering. Tråkigt! Sen vid tolv när lektionen är slut blir det mat och sen sy. Det är ju verkligen också jättekul. Men sådant som måste göras! Blir sy imorn också för att då är det komplitteringshalvdag. Men ah, man får stå ut helt enkelt. Skolan är ju snart slut så! Fan vad gött det ska bli! Men jag får väl återgå till att göra instuderingsfrågor ..


puss

Maj månad

Nu är det som sagt redan maj, vilket betyder att det inte är alls långt kvar tills jag tar studenten. Fyfan vad gött det ska bli, men känner mig jävligt stressad då jag har mycket kvar i skolan. Så det blir plugga som bara den innan den 25:e då jag, Ralf, Carro, Therese och Christoffer ska till liseberg! Jag har ju ett prov, två inlämningar i personlig försäljning, en bok att läsa + redovisa, psykologiarbetet, projektrapporten och årsredovisningen kvar. Usch fy fan! Men ja, bara att stå ut för snart är ju skolan färdig! Men innan jag börjar plugga på provet jag har imorn så blir det kolla på ett avsnitt av 90210. Kollade ju på det igår och det slutade ju så spännande, men var så trött så orkade inte kolla på ett avsnitt till innan jag la mig. Så får kolla det nu istället, visst jag behöver ju inte det egentligen. Men jag vill veta vad som händer. Vi hörs kanske senare :)

puss på alla mina fina vänner!