lov! :D

Vet att jag inte skrivit på ett tag, men jag orkar inte helt enkelt. det får ni stå ut med. har jue ändå inte så mkt intressant att säga. men nu har jag iaf lov för praktiken är slut. jag trivdes bra som fan på båda ställena så det är jue bra. men iaf, lov i två veckor är aldrig fel! haha kan berätta hur lovet började i lördags.

Lördag:
När jag var klar på praktiken så fick jag ett paket som jag skulle öppna hemma. Eller, jag fick sluta tidigare bara för att jag skulle leta sommarjobb. Så då blev det ut på stan och leta och leta. Gick inte så bra, men hoppas de nappar någonstans. Iaf, kom hem vid ett tiden och då öppnade jag paketet. Det var en såndär ljusstake som är väldigt fin. Verkligen asfin, den ska jag spara och ta fram när jag flyttar hemifrån. hehe, har ändå ingen plats för den nu. Sen så satte jag mig vid datorn och teven och bara slappade. Senare kom Ralf hem och vi bara tog det lugnt. Kollade på tv och datorn och så bara. Sen klockan åtta så kollade vi på körslaget. Fel som åkte. Moreus skulle åkt, eller Strömstedt! haha, sen gick han hem när det var slut och jag satte mig vid datorn.

Söndag:
Slappade bara hela dagen. Eller, vid typ tre kom Ralf hem till mig och vi gjorde samma sak som under lördagen. Alltså kollade på tv och datorn. Sen vid sju trodde jag att det var gossip girl, men det var det jue inte. Vfr vet jag inte, men det var sugigt iaf. Så då blev det att kolla på ngn lista på MTV HD. Vid nio kollade vi på Johan Falk. Eller Ralf såg till första reklamen och sen drog han hem. När den var slut satte jag mig vid datorn.

Måndag:
Åkte till åmål för att leta sommarjobb. Blev nej nej nej och kanske kanske kanske överallt. Aja, vi får se hur det går. Sen vid kanske fyra-fem tiden kom man hem och gjorde ingenting. Var så trött att jag inte orkade göra ngt så blev tv och dator då med.

Tisdag:
Alltså igår, då var jag till Karlstad och shoppade med Ralf. Eller jag hade inte så mkt pengar så shoppa vet jag inte jag kan kalla det. Men kom hem vid halv fyra och hade med mig en skjorta (kommer på bild) ett par röda & ett par blåa leggins, dvd-skivor (såna man kan bränna ut på) och en klädroller eller vad det heter. haha. men skjortan var asfin tkr jag iaf!

Ondsdag:

Idag har jag inte gjort så mkt. Var till OKQ8 för att kolla om sommarjobb, men blir antagligen inte där för han trodde inte att de skulle ha några sommarjobbare. men man kan jue alltid hoppas. när jag kom hem blev det att sätta sig vid datorn. vid typ sex tiden någon gång så gick jag ner och träffade moster, moster och mormor. ja, de har symöte och denna gången var det hemma hos oss. sen åt vi efter ett tag och vid halv åtta så gick jag upp till datorn. sen började jag leta efter filmer jag kan ladda ner, har jue inga filmer alls. astråkigt! haha, hittade väl några, väntar på att de ska bli klara nu. sen vid nio blev det att kolla på CSI. asbra! sen har jag bara suttit här sen klockan tio. ja, jag har tvättat bort smink, smörjt in ansiktet och borstat tänderna också. haha! men nu har jag inget mer att skriva så vi hörs :)


skjortan

Puss

Naturally



<3

Beroende! :o

:D <3

Mixed up

The new cities

Dagens låt! ;)

Finns inte på youtube så därför får ni en spotify länk (:

http://open.spotify.com/track/5IHNOeLtuTMXDcQQkYVLMB

Down to earth

You tell me this is for the best
So tell me why am I in tears
So far away and now I just need you here

tråkigt

Okey, det blev inte så mkt plugg som jag hade tänkt. men blev klar med samhällen iaf. och ska snart läsa lite svenska. så ja, lite blev det jue iaf! ;)

Söndag

Idag är det söndag och det är tråkigt. men som tur är så är jag ju ledig imorn! :D haha aja, igår var det ju lördag och då blev det att vara med Josse, jag färgade håret på henne. haha skulle blivit mörkblond, men ja, det råkade bli lite grönt. kan berott på att hon hade så olika blond i sitt hår innan. och sa jag att det var första gången någonsin jag färgade håret på någon? nej! hehe, sen på kvällen så gjorde vi mat och kollade på melodifestivalen. som ni såg i inlägget innan så var det FEL som vann ja! hehe, hon stack hem efter det. sen vid typ tolv gick jag och la mig.  idag gick jag upp klockan tio. TIO! haha herregud säger jag bara, jag vet inte vad som hände. vaknade då och kunde sen inte somna om. men aja, sen dess har jag suttit här, ätit och ja, det var väl det. haha jag rensar just nu mina spotify listor. vill få ner dem till två ist för tre (: så jag rensar lite och tar över låtarna och så. och snart ska jag fortsätta med samhällen, sen ska jag börja på psykologin och svenskan. haha svenskan är bara att läsa en kass bok då. men ska ju skriva om den och så med. så ja, vi får se hur det går. men skulle vara gött att bli av med iaf två arbeten idag! så nu får jag fortsätta, men vi ses.



puss

test

FÖRSTA
Riktiga förälskelse: jadu
Begravning: ingen
Piercing/tatuering: inga om inte öronen räknas

SENASTE PERSON SOM
Sov i din säng: jag
Såg dig gråta: ingen
Fick dig att gråta: ...
Du gick på bio med: carro & therese
Du gick på stan med: pappa, haha
Skällde på dig: vet inte
Skickade ett e-mail till dig: fb

HAR DU NÅGONSIN
Sagt "jag älskar dig" och menat det? jadå
Bråkat med ditt husdjur? haha ja
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag? tror jag inte
DE SENASTE 72 TIMMARNA HAR JAG
Gråtit: ja
Köpt någonting: ja
Varit sjuk: nej
Sjungit: ja
Sagt "jag älskar dig": nej, på msn - ja
Velat säga till några att du älskar dem: jadå
Träffat någon ny person: jag vet inte
Saknat någon: kanske
Kramat någon: ja
Kysst någon: nej

:@

Är förbannad på att Idiot-Anna Bergendahl vann melodifestivalen. Hon suger getröv! FAN FAN FAN FAN FAN FAN! :@

ge mig! :o






Nej det är inte en bh, det är en bikini överdel!

Skor!

Köpte ett par skor igår och såhär ser de ut :D


haha jag råkade även matcha dem litegranna idag utan att jag visste om det xD såg det när jag skulle åka hemifrån ^^

Idiot

haha :)

Okey, jag orkade inte skriva vad jag gjorde igår på praktiken. haha! men under dehär två dagarna har jag iaf packat upp varor, märkt varor, plockat om i affären. ja alltså de har gjort om halva affären nu. haha! gjorde tex ett påskbord idag, asså grejer som förknippas med påsk. allt från påskkärringar till ljus i gul färg och sådant då. vet inte riktigt vad jag ska skriva så kommer ett inlägg med dagens låt snart (:

puss

One less lonely girl

..

Saw so many pretty faces before I saw you
Now all I see is you





så kan det gå ..

Lunch

Är hemma på lunch nu men ska strax åka tillbaka. om jag säger såhär, jag trivdes bättre på hemtex än kök & present. men det kan jue ändras eftersom detta är första dagen. skriver vad jag gjort och så ikväll när släkten åkt hem. haha dom kommer jue hit eftersom pappa fyller år idag. Grattis! <3 men jag vet jue inte vilken tid det blir då, men kanske vid nio. aja, nu måste jag dra :)

puss

Justin Bieber :D <3

åh, jag har blivit helt beroende av hans låtar. helt underbart bra är dom! :D  här kommer två låtar av honom (:

Baby feat Ludacris


Favorite girl


kolla gärna upp hans andra låtar vettja! :D

Måste bara berätta

att när jag loggade in här på bloggen nu ikväll så hade jag åtta nya kommentarer. haha hur ofta händer det mig egenligen? inte alls ofta. men vi gillar't! :D

Snart läggdags (:

Nu är klockan elva och snart är det dags att lägga sig. men först tänkt jag berätta vad jag gjort under dagen. vaknade alltså klockan elva, började städa rummet vid tolv tiden tror jag. var klar runt två, blev då duschen och sen äta. när jag ätit klart blev det att åka ner till hemtex för att hämta burken som kakorna legat i. de fick ju kakor som tack för att jag fick praktisera där. efter det satt jag vid datorn lite och snackade med folket. fick sen för mig att kolla på bröllopsfotografen eftersom jag inte hade sett den än. och min lärare var ju med i bakgrunden någonstans, men jag hittade henne inte. haha! men den var bra! aja iaf, när jag kollat klart på den blev det att sitta här lite mer och runt sju gick jag ner och åt lite kvällsmat. mellan halv åtta och nio kollade jag runt lite på facebook och kollade massa videoklipp på noll disciplin. ni vet de fyra snygga killarna som var med i melodifestivalen den 27:e februari. eller, tre av dem var snygga. haha! sen vid nio var det alltså dags att se på CSI som jag verkligen älskar! och har alltså suttit här sedan tio när det slutade. men ska snart sova, även om jag börjar elva imorn eftersom jag byter praktikplats imorn. det är jue stängt på måndagar (och söndagar såklart) och öppnar klockan elva när det är öppet utom på lördagar då det öppnar tio. haha fan vad gött för mig! hehe, men nu ska jag nog inte slriva mer. berättar hur det var på praktiken imorn om jag orkar :)



puss

Kolla

vad fint det blev när jag städade och bytte till mitt nya bäddset! :D

Det var ett tag sen.

Haha som rubriken säger så var det ett tag sen jag skrev ja. men har helt enkelt inta haft orken. men iaf, sen jag skriv sist så har jag praktiserat den sista veckan på hemtex så byter ställe på tisdag eftersom det är stängt på måndagar. kommer även börja klockan elva. fan vad gött! idag betällde jag högtalare till datorn också för mina var jue sprängda, haha lyckat! men iaf, får dom under veckan (: idag har jag även lagat mat, tagit bort/ställt in allt på bordet och sen diskat. fan vad jag är duktig! haha, aja nu är Malin här och vi ska kolla på gossip girl klockan sju för det börjar jue idag. gött! haha så som man har längtat efter det. men iaf, imorn när jag är ledig så ska jag passa på att städa rummet och sen hämta lådan som kakorna låg i som vi gav till hemtex som tack för att jag fick praktisera där. haha! sen vet jag inte vad som blir efter det, vi får väl se! aja, nu ska jag dra :)

puss