Mina nya jeans (:




De ser mest ut som den understa bilden i färg. men den övre var bättre :p haha så jag la in båda (:

:(

Nä emira kommer inte hit. fan vad tråkigt det blev nu!

Lördag (:

Idag vaknade jag vid ett. det var skönt att sova ut! :D haha först blev det att kolla datorn lite och sen gick jag in i duschen. gött! efter det åt jag och nu sitter jag här. har nyss  sminkat mig och så. hehe brukar oftast inte det på helgen men fick lust nu. så blir snart att gå och ta bort mascaran som hamnade utanför, fast det blir när mascaran har torkat. jag vet inte vad som händer idag mer än att ikväll blir det mys framför mello. vilka är med idag? hehe får kolla det när jag skrivit klart här. iaf, Emira kanske kommer hit sen och min moster kommer också hit. haha så blir att äta gott och så :) men nu har jag inget mer att skriva mer än att jag färgade håret i torsdags, kastanj hette färgen tror jag. blev iaf bra! :D

puss

Kläderna som inte skulle sitta fel att ha!

Från Bik Bok (:

Från Nelly :)

Från Junkyard (:

T-shirten från gina tricot & skorna från din sko :)

Praktik :)

Idag var det praktik igen då. fick mest stå i kassan när det kom kunder och så. haha! gick också runt i affären och greja så att allt låg rätt och så. sen på eftermiddagen så blev det att packa upp varor (: det hände alltså inte så mycket idag. men det är skoj ändå! :p haha

kläderna jag lovade att lägga ut idag kommer snart (:

Tisdag (:

Idag var inte jag på praktiken för vaknade med en sån jävla huvudvärk så det var bäst att stanna hemma. blev att ta det lugnt och sen så kom pappa på att vi kunde åka till Karlstad och byta linnet som var fel färg. så vi gjorde det och kollade även efter jeans eftersom mina plötsligt var riktigt små igår när jag skulle ta på mig dom. så har ingen aning om om jag kommer kunna använda dom igen. ja iaf, det blev det ett par från lindex faktiskt. haha! vi gick in på jc också, träffade Hanna där. haha hade helt glömt bort att hon praktiserade där! aja, när man kom hem så blev det bara att ta det lugnt, kolla lite på teven och så. även sitta här. men nu ska jag ta och försöka sova. godnatt (:


PS. Imorgon kommer det lite mer kläder som jag hittat på junkyard och nelly :p haha! DS.

Kläder :)

Kollade på lite kläder och dehär skulle man inte säga nej till (:


Fanns även i grön


Kan inte bestämma mig vem som är snyggast av dissa :p





och sist, ett par skor (:

första praktikdagen (:

Idag var det då dags att börja praktiken. har den då på hemtex två veckor och kök & present i tre veckor. men börjar på hemtex. där var de trevliga och så. kommer nog trivas där (: idag så var det rätt lugnt, men fick hänga upp några gardiner, plocka upp varor och pröva kassan. lite skoj var det allt. juste, gick igenom lite hur det funkar med inredningen och sånt med, och fick pricka av följesedeln så den stämde med leveransen. haha detta kommer nog bli bra detta! :) sen när man slutade så stack man till domus, där mötte mamma och pappa upp mig och vi hämtade min väska som kom idag. den var snygg :D haha, hälsade ju på Emelie också :p sen när man kom hem så vilade jag lite och sen kom Ralf hit. men nu har jag inget mer att säga (:

puss

...

Jag ska sluta fråga er om ni vill hitta på ngt. det blir alltid ett nej för ni gör det och det den dagen. nej, jag ska inte försöka mer. jag tkr bara det är lågt att inte säga att ni inte vill vara med mig från början. jag är trött på att bli dissad!

Är gött arg

på spotify som vägrar fungera! jag satt och lyssnade på musik och sen så bara la det av, trodde som det var en annan gång så jag avinstallerade det och tänkte ta ner det till datorn igen. men nej då, det går inte ens att gå in på deras hemsida. jävla idiot spotify!!! ååååååååh...

Juste..

glömde skriva att jag beställde väskan igår! får den under nästa vecka :D

Ingen skola på 7 veckor nu! :D

Som rubriken säger så var det sista dagen innan praktiken idag. Fem veckors praktik + två veckors lov! Gött! :D haha aja, idag var det iaf skolan. Först blev det praktisk marknadsföring, redovisade våran låda som vi gjort. blev faktiskt nöjd med den (: kommer bilder senare! sen var det dags för projekt & företagande, redovisning där med. haha det gick väl bra antar jag. vi fick även reda på provet, jag klarade det. mer säger jag inte! haha. sen lunch då, äcklig köttsoppa. blev litelitelite soppa och en macka. inte så mkt mat i magen då alltså. sen så hade vi småföretagande, fortsatte bara att bokföra och blev klar med mars! så nu ska vi inte använda det programmet mer! :D hehe, bestämmde mig även att gå hem då för hade världens huvudvärk så skrev ett sms till mamma så hon fick hämta mig. hehe men var ju ändå tvungen att vänta på psykologiläraren som skulle ge oss vår inlämning som vi ska jobba med under praktiken. men efter jag fått pappret så stack jag ut där mamma och pappa väntade. när man kom hem blev det att ta en huvudvärkstablett och sen sova lite. när man vaknade var den nästan borta och nu är den inte kvar längre. fan vad gött! hehe men nu ska jag sluta skriva (:

PS. Det är en tjej på skolan som tydligen gillar att trycka ner folk. idag sa hon iaf: "om man gör situps så får man platt mage" när hon gick förbi mig, Carro & Therese. men vi bryr oss inte för vi bara skrattar åt henne för hon är patetisk! DS.

If we ever meet again !

Detta inlägget har ingenting med rubriken att göra. tkr bara att det är otroligt bra låt! haha men iaf, känner att jag verkligen vill ha denna väskan. tror starkt på att jag ska beställa den (:

Skolan igen,

Som ni märker orkar jag aldrig skriva i bloggen längre. haha! men ska försöka bli ändring på det. nu sitter jag iaf i skolan och har digitalt skapande. är snart klar, håller på att få in ljuden. men vet inte vilka ljud jag ska ha. hehe, men det löser sig, vi slurar ju om 50 minuter så jag har tid! idag blir det att plugga när man kommer hem och sen vet jag inte vad det blir. vi får se. hehe får faktiskt reda på svenska provet idag också, vi får se hur det gick. hoppas på att jag klarade det iaf! hehe men nu ska jag fortsätta så jag blir klar :)

puss

skolan

Sitter i skolan och har digitalt skapande. det suger! haha och min film är fortfarande lika dålig. och jag kommer ingen vart på den heller. och sen har vi bad med gympan, orka! hehe så idag är man snygg (not) utan smink. haha kommer fasen gömma mig bakom håret hela dagen! aja, sen när man kommer hem så blir det plugga på projekt och företagande prov, även göra svenska och samhäll. heheh vi fick lämna samhällen på fredag ist för igår. vilket är tur. men är inte säker på att jag hinner ändå asså! ska läsa typ 200 sidor i svenskan också. sen göra två till läsloggar på det. blä! boken suger och jag har verkligen ingen lust att läsa den. men så äre. men skönt att vi går ut på praktik nästa vecka så man slipper allt plugg i 7 veckor, 7 hela veckor! :D hehe men nu ska jag fortsätta :)

puss

Alla hjärtans dag

Idag är det alla hjärtans dag. och den dagen suger verkligen! firar inte för fem öre och det är så tråkigt. och idag bestämde jag mig även att jag ska försöka ändra på mig. ska sluta vara så tjatig, försöka tycka bra om mig och älska mig för den jag är, för hur jag ser ut och vara nöjd med mig själv. lycka till med det säger jag bara!

Skolan

Sitter i skolan nu och har digitalt skapande. min film suger! hahah. sen efter detta blir det mat, korv. äckligt! haha sen så har vi ju långrst också, så blir att plugga på provet man har sen. kan ju ingenting. hehe ja, svenska suger också! men nu ska jag dra för får snart hjälp och sen slutar vi. kanske skriver ikväll eller ngt (:

puss

Jag bara undrar

Vfr skriver man saker på facebook som man inte vill att folk ska veta? :s helt totalt jävla onödigt. tkr jag iaf! och det är jag säkert inte ensam om!  typ att man saknar ngn och sen inte säga vem man saknar? då kunde man jue struntat i att skriva det ist? bara min åsikt.

trött på't!

sjukt trött på folk som blir sura för ingenting!

:(

Känns som att jag glider ifrån alla mina vänner och snart står jag ensam kvar
Jag vill inte
Jag orkar inte
Men ni ska ändå veta att jag älskar er,
även om jag inte visar det så är ni guld värda
<3

lördagen den 6:e februari 2010!

Oj, jag har inte skrivit på hela februari. hehe. men nu blir det ändring på det! iaf så har det inte hänt så mkt. skolan och så bara. i torsdags var nästan alla tvåor i Trollhättan med skolan. vi var där och kollade på högskolan. men eftersom jag, carro, therese & nives har bestämt oss för att inte plugga vidare på högskola så var det inte så intressant att vara där. vi stack till stan ist och kollade runt i affärer. haha! fick med mig två linnen från gina & tre trosor från lindex hem. haha sen så gick vi till ngn affär som hette hemmakväll eller ngt, där blev det att köpa en liten b&j till bussresan hem för det är så jävla gott! hehe, sen när man kom hem så gjorde man inte alls mkt. igår fredag så var det skolan som vanligt, efter det var man med ralf en sväng. runt elva när han dragit hem så blev det att sova för jag var verkligen astrött! hehehe. idag blir det inte så mkt förutom mello ikväll då. gött! Ralf kommer antagligen hit och kollar med mig (: och föresten, jag har köpt en ny dator ist för att lämna in den andra, det blir väl ungefär lika pris så då bestämde vi oss för en ny ist! :D gött! hehe men nu ska jag kila

puss