Hej snygging ;)

idiot?

Anna: Datorn går inte på garantin så jag ska ha pengar av dig. Hur mkt vet jag inte än men det säger jag när jag vet.
*Inget svar*
Anna: Hallå!?!
Ralf: Jaha!
Anna: Ja, bli inte sur
Ralf: Jaha
Anna: Vadå jaha?
Ralf: Ok
Anna: ? Du fattar väl själv att du får ta ansvar för dina handlingar? Bli inte sur för att jag vill ha pengar för att DU gjorde sönder MIN dator.
*inget svar*

... :(

Känner mig väldigt ensam. jag har tappat kontakten med nästan alla i stan. alla mina vänner bor minst en timma bort och jag gör ingenting under dagarna för det. inte ens på helgerna umgås jag med folk. man är ju inte rik för fan! jävla buss jävlar som är alldeles för dyra! så man kommer ju ingen vart pga bussarna, det är ju inte bara att de är dyra utan det är världens dåligaste busstider också! nej nu ska jag fortsätta att kolla på teven och tycka synd om mig själv. hejdå



:(

Lista, för jag har tråkigt !

12 HAR DU


Ett förhållande

nope

En bästa vän

Mja

Dejtat en av dina bästa kompisar

nej

Blivit kär vid första ögonkastet

nope

Fått ditt hjärta krossat

jodå

Skrikit åt en lärare

vet inte :o

Kysst någon och sedan ångrat dig

nej

Ljugit för dina föräldrar om vart du är

nej, tror inte det

Några smycken som kostat över 1000 kr

skulle inte tro det vava

Några husdjur

två sötis katter! :D

Hamnat på polisstation

nej

11 DAGENS


Klädsel

jeans, t-shirt & tröja

vill ha

vet inte

Sjukaste

jag vet inte jag ...

Saknad

mjaru

Köp

macka, klubba

godis

jordgubbsklubba :p

attityd

seg & glad

Tanke när du såg dig själv i spegeln första gången i morse?

oj, inte så fult som vanligt :o

10 FÖRSTA


Bästa kompisar

Malin

Kärlek

....

Husdjur

Katt

Semester

haha inte vet jag, nånstans i Sverige

Jobb

inget

Köpta skiva

vet väl inte jag heller

Piercing

ingen om inte öronen räknas då

Konsert

Darin tror jag

Fylla

ingen

10 SENASTE


Personen som sms:ade dig

Ralf

Personen som du kramade

mamma

Peronen som ringde dig

Ralf

Personen som du ringde

mamma

Personen du sa "jag älskar dig" till

ingen

Alkoholdrycken

cider

Bilfärd

hem förut

Filmen du såg

vet inte, länge sen jag såg på film

Gången du grät

ngn dag sen, typ i söndags tror jag

Måltiden

macka :p

9 SKULLE DU


Våga hoppa fallskärm

aldrig

Våga hoppa bungyjump

aldrig

Dejta någon med väldigt mycket tattueringar

inte för många

Kalla dig själv lycklig

jarå

Hellre ta bilden än vara med på den

mja

Kunna gråta över en kille

jao

Kunna gråta över en tjej

ja

Ljuga för någon

bara vita lögner, men dom är inte bra dom heller!

Kunna springa 50mil

haha what?!

8 VAD


Gör du just nu

lyssnar på musik och snackar med emira

Ska du göra imorgon

skola och kanske vara med emira

Säger du till dig själv när allt känns svårt

ingenting

Har du med dig in på bion

bror på, antagligen dricka och godis

Är det för färg på dina byxor

svarta

Är det för väder hos dig just nu

kallt!

Är det första du lägger märke till hos det motsatta könet

haha rumpan (y) nej men om han är nära är det ögonen

Skulle du göra om du vann på lotto

skrika som fan!

7 BLANDAT


är du blyg för motsatta könet?

ja :(

Hur gammal blir du nästa födelsedag

18

Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan

inte vad jag vet

Luvtröjor

<3

Vill du ha några tatueringar eller piercingar

ja

Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta

samma tror jag

4 VAL


Solnedgång eller soluppgång

solnedgång

Sommar eller vinter

sommar

Vilken ålder har varit bäst hittills

jag vet inte faktiskt

Sova på sida, mage eller rygg

sida och rygg (:

Söndag

Detta blir ett snabbt inlägg för Johan Falk börjar strax! hehe idag har jag inte gjort alls mkt, bara gjort iordning för imorn och så, har även tagit bort tomtarna på mitt rum eftersom jag inte hade gjort det innan. hehe jag är seg! men jag gillar't (y) aja, imorn är det skola igen och jag ser faktiskt fram emot det. iaf sista lektionen när vi ska hålla på med våra fina bananlådor. haha! första lektionen kan ta sig tkr jag! då är det jue svenska med kärringen. inget att se fram emot dådå. hehe! men nu ska jag dra, vi ses (:

puss

?

Har en jättekonstig känsla i magen. känns helt cp men ändå skönt på ngt sätt...

Torsdag

Idag är det torsdag och jag har varit i skolan. orkar inte skriva så mkt så. men det har vart en sådär dag idag iaf. jag har varit glad, sur, glad, sur och glad igen. jävla pms ryck! haha så dagen har jue vart väldigt kul. haha nu har jag så jävla ont i magen och huvudet att jag sprängs snart! jävla mens och huvud :( och det är jue så jävla bra att ha så ont i huvudet när man måste plugga. jag orkar inte. det får gå som det går för jag orkar inte bry mig särskilt mkt just nu. för nu vill jag bara sova och sen vakna utan denna smärtan. men det kommer väl inte hända eftersom jag sov lite förut och när jag vaknade var det bara värre än det var innan så. blä! men nu ska jag försöka plugga lite till iaf.

puss

Onsdag

Idag är det onsdag och jag har varit i skolan som vanligt. först blev det att ha rast då, satt och pratade med Carro, Therese, Felicia och Ralf. sen så var det småföretagande, haha jag fattar fasen ingenting! efter det var det dags för projekt och företagande, blev då att greja lite med projektet. sen efter det var det lunch, biffstroganoff var på menyn. haha det är inte gott alls, inte i skolan iaf! när vi ätit så hade vi samhäll, då var Göran och informerade oss om högskolan i Trollhättan. vi ska dit på ngn mässa den 4:e februari. haha och det var trevligt att träffa Göran igen. sen så hade vi psykologi, gick igenom lite om depression. sen så slutade vi så jag, Ralf och Emelie stack till station till bussen. när man kom hem så åt man och efter det satte man sig i datorn. haha efter ett tag så tänkte jag vila, men hann inte det för Ralf kom hit. hehe så blev att umgås med honom. han stack hem vid nio. och nu är klockan halv tolv och jag ska se på csi och sen sova. vi ses (:

puss

skolan

Sitter i skolan nu och har digitalt skapande. haha jag orkar inte och allt blir bara fel :o heheh, sen när denna lektionen är slut så blir det att gå på en föreläsning så blir ingen näthandel. blir ingen småföretagande heller eftersom vi måste hinna ha lunch. när vi ätit så är det gympa och sist engelska. och när man kommer hem så ska man upp till kök och present för att skriva på lapp om praktiken. måste jue även till hemtex för att skriva på lapp där med. haha blirpå två ställen iår xD men nu ska jag dra, vi slutar snart (:

puss!

Blä!

Nu borde jag börja plugga. men jag har ingen lust alls, blä! men har man prov så har man. hehe jag har inte ens börjat plugga än så, inte alls faktiskt. men det är jue på fredag så har iaf lite tid på mig. men blir kanske inte så mkt det om man somnar efter skolan. som jag gjorde idag ja. haha! men nu får jag börja

puss!

Jag fixar & mixar! :)

Jag håller på att fixa Annas design så ni får stå ut lite till eftersom jag är väldans trött! :)
Så mer kommer imorgon!

Puss, Annas bästa kompis Jossa! ♥ :D

Sjukt trött..

...på folk som bara ska hålla på! Varför inte låta folk vara ifred och acceptera att alla är olika?

..

Känner mig så jävla dissad!


:(

Skolan

Sitter i skolan och har digitalt skapande. det är riktigt tråkigt! haha slutar om tio minuter ändåså. sen när lektionen är slut ska jag köpa macka för är så jävla hungrig! hehe och sen är det dags för näthandel. börja med ngt nytt ska vi göra också. hehe jag orkar inte. vill hem! hehe men ska fortsätta nu, puss!

usch

Min mage har en konstig känsla. det kittlas som bara den! det känns inte alls skönt. och det bara pga en bild ...

första dan

Första dagen i skolan funkade väl. lite slappt var det ändå. haha orkar inte skriva så det är det enda ni får veta just nu. kanske skriver senare om jag får lust (:
puss!

blä

Jag kan inte sova och ska upp sex till morgonen. fan vad bra! kommer vara helt död imorn! :(

orka gå upp tidigt imorgon! :(

Imorgon börjar skolan och jag känner mig lite depp för det alltså. visst jag vill träffa alla sköna människor och så. men jag orkar verkligen inte med lektionerna. jag vill jue även träffa sötisen. mja, haha. men det kommer inte vara en bra start iaf, eftersom vi börjar med svenska. vem orkar det med den läraren?! :o ja inte jag iaf! blä! haha får väl vara lite positiv då, man träffar jue vännerna! :D haha och det är tur man har kontanter i plånboken också, för äcklig mat börjar dom med ja. haha den enda maten som funkar är onsdag då det är kycklinggryta. resten kan ta sig någonstans! haha men jag har jue råd med mackor till typ varje dag nu så. vilken himla tur, annars skulle jag väl typ svälta. haha eller kanske inte, med tanke på att jag inte åt förrän klockan 20 i åtta idag. och hade inte ätit sen 6 tiden igår. haha så jag klarar mig väl egentligen. men jag blir hungrigare i skolan. jag vet inte vfr :o haha aja, nu ska jag dra. puss! :)

Snygg!

Jag kom på att Selena Gomez är jävligt snygg. jag vill också vara så snygg som henne! mjaru, det skulle verkligen inte skada. haha!

Lördag :)

Idag är det lördag och sista dagen man kan vara uppe länge innan skolan börjar. det suger lite! haha. jag har nyss gjort mig iordning för om ca en timme så kommer jue släkten hit, hah. jag gick upp vid två av att mamma kommer in i rummet och frågar vad jag vill ha senare eftersom jag inte äter smörgåstårta. haha usch och fy och blä på det! haha sen så satte man sig lite vid datorn och vid fyra tiden gick man ner i duschen och jag blev klar med sminkningen och allt för typ en kvart sen eller ngt. fick även reda på att min klänning kommit när ajg kom upp ur duschen. men den vill jag inte ha för jag såg GIGANTISK ut i den! haha vem vill se större ut än vad man är? ja inte jag iaf, det räcker som det är tkr jag! hehe nu blir det bara att vänta på att släkten kommer och så. blir väl att ta några ego kort. hahha! har även hittat en massa bra låt av Ke$ha som jag nördar nu! :D haha men nu ska jag sticka :) puss!

Take it off! :D

Bilder från nyår (:




haha jag och David :o




Snöööö! :D






Här vart man glada ja! :D






sötnos <3


maten vi åt! :D gott :)

Bilder på mig och Josse från dagen (:

Visst är vi snygga? ;)







Bilder från nyår kommer imorgon :)

ja tack!

!...!

I spend my time just thinking about you
Every single day

When you say nothing at all

Idag har jag varit duktig och rensat min garderob. haha! har faktiskt inte gjort ngt annat än det idag. jo jag har jue ätit iofs. gick upp vid halv tre gjorde jag också. haha jävla sömntuta är vad jag är! fast kunde jue inte sova inatt så somnade efter tre någon gång. lite tidigare än andra dagar iaf. haha men måste jue försöka vända på dygnet nu eftersom man börjar skolan på måndag. jag är mkt glad över att jag inte går i karlstad för då skulle jag börjat imorn. haha och det skulle jag aldrig orka! imorn blir det att vara med josse också. har inte sett henne sen nyår så. haha det ska bli skoj, får se vad vi hittar på. hoppas vi kan ta oss en sväng med kameran. fast det beror jue på hur kallt det är ute också. om det är 20 minus som det var igår så skippar vi nog det. haha! det blir väl även att josse kollar igenom kläderna jag inte vill ha/passar längre också. haha det brukar bli så ;) nu vet jag inte vad det blir. kommer väl sitta här hela kvällen eftersom det inte finns ngt annat att göra. hehe här får ni en snygg bild på mig som är tagen igår ;)

!

Nu är han inne och mitt hjärta tog ett litet skutt! :o

?

Jag vet inte vad jag känner längre. ena stunden tycker jag om *namn*. sen så skriver en annan kille något gulligt och jag blir helt varm i hela kroppen. känner inte alls så för den första. jag tycker båda två är så otroligt snälla och omtänksamma. båda två är väldigt snygga också. båda två är sådana killar som alla vill ha! mitt hjärta kan inte välja. jag vet varken ut eller in. och jag tycker om det för fem öre. :/

den andra killen har inte vart inne på msn på hela dagen och jag känner att jag vill prata med honom. men det går inte eftersom han inte har pengar på telefonen heller. usch jag vill jag vill jag vill!

jag har problem!



With you is where I'd rather be, 
but we're stuck where we are.
It's so hard, you're so far.
I wish that you are here with me,
but we're stuck where we are
it's so hard, you're so far.

dagen.

Har fortfarande inte fått bilderna från nyår. haha men kanske beror på att jag inte vart inne på datorn på hela dagen typ. inte vart hemma liksom. var jue åmål förut, haha fick med mig ett par leggins och en t-shirt hem. haha jag kan bara inte låta bli! :o hehe, först så gick vi till Belinda då, där väntade vi på hennes mamma som var nere på stan och skulle köpa ngt. när hon kom så blev det att dra till åmål. när vi kom fram så blev det att dra till stilmagasinet direkt eftersom hon hade presentkort där. haha. efter det blev det att gå lite och kolla på intersport och så. sen tänkte vi fika på 50s, men så blev det inte. vi gick till konsum och köpte godis ist. haha! sen så stack vi till klädcentret? och det var där jag hittade legginsen och t-shirten. Belinda hittade en tunika, en t-shirt och en stickad tröja. sen så stack vi med hennes mamma, syster och hennes brors flickvän och handlade på eurocash. fast jag och Belinda satt kvar i bilen. men vi insåg att det blev jävligt kallt. haha mina fötter höll på att frysa ihjäl. gött de (y) haha aja, sen så stack vi hem till Belinda. när vi kom dit så blev det att spela lite mario cart. haha jag äger! och sen vid åtta stack jag hem. men runt halv nio så råkade jag somna till klockan tio i elva. haha jag är bara för duktig! :)



En otroligt bra låt! :D

3:e januari.

Hejsan, idag har jag inte alls gjort mkt. gick upp vid fyra idag med. haha men var vaken vid två. haha! kunde inte sova inatt heller så jag somnade nångång efter fem inatt med. haha vad är det med mig? aja, så idag har jag bara suttit vid datorn typ. hehe skulle egentligen vart med Belinda idag, men jag hade så ont i magen så det orkade jag inte. men ska va med henne imorn iaf. då ska vi ta oss en tripp till åmål. haha hon ska se om hon hittar ngt på stilmagasinet för hon har presentkort där och efter det blir det nog en fika på 50s. aldrig vart där inne så det blir spännande. haha! men nu ska jag måla naglarna så vi hörs :)

puss

Lördagen den 2:e Januari 2010.

Idag har jag inte gjort ngt alls faktiskt, kunde inte sova inatt så jag somnade någongång efter fem. haha så blev att jag gick upp kvart i fyra idag. haha oj sent! och rekord för att vara mig. hehe. så det resulterar i att jag inte är trött nu heller. haha så jag sitter och rensar min spotify lista. lite för många låtar som blivit dåliga och som jag inte lyssnar på längre. haha och det börjar bli många låtar där nu så. heheheheh! får väl fortsätta med det och se om jag kan bli trött snart. men vi får väl se hur det går. men godnatt iaf (:

puss på sötnos :D

Ge mig!



allt är från Halens (:

inga bilder.

Det blir inga bilder från nyår idag. och inte imorn heller antar jag. vi får se om det blir på söndag :) hahaha!

Beställt!

Beställde dehär igår (: Får hoppas att de passar nu också! Men de kommer inte förns i slutet av januari. det suger väl lite då!

2010! :D

Nu är det nytt år, det kommer bli ett skoj år! eller vi får hoppas på det iaf :D Josse och David stack hem för ca en timme sen eller ngt sånt. det var trevligt att dom kom hit! bilder kommer imorn när jag fått dom av josse. eller jag hoppas på att få dom imorn iaf :) för er som fortfarande är ute önskar jag er en fortsatt god kväll. själv ska jag gå och lägga mig nu. skriver som sagt antagligen imorn :) puss på er! :D