Zumba :)

Dagen började med matlagning, där gjorde vi rotfruktsgratäng (blääääää!) sen efter det hade vi personlig försäljning och svarade lite på frågor. sen var det dags för inköp och varuhantering och då blev det börja med ngt nytt som jag inte fattade ett piss av, hehe. lunch var det efter det, äckligt! och då drog vi ner och bowlade eftersom vi hade så lång rast, jag kom näst sist.. men igår kom jag ju faktiskt tvåa! sen var det lite uf-info och sen psykologi, då gick vi ner till huset & tillbaka och fick ett papper när vi kom tillbaka som vi skulle svara på, om hur vi kände oss, vad vi såg och sånt på vägen dit. haha helt värdelöst, plus att jag fick blåsor på båda lilltårna, igen :( jag hatar det! kan ju bara använda mina trasiga skor när jag har det, och då blir jag blöt om det är blött ute. suger! när man kom hem så gick man och sov lite, vid sju tiden frågade kusin om jag ville med på zumba vid åtta, jaja tänkte jag. kan väl prova på. det var kuuuul! fast svårt! haha men man lär sig väl med tiden. nu är jag nyduschad och har ätit lite mat eftersom jag inte ätit sen skolan. hehe, och imorn börjar man inte förns ett, det känns jävligt skönt! men går upp en timme tidigare ändå för måste träna lite på engelskan vi hade till imorn, hehehehe :)

puss

Gillar inte mitt schema så mkt längre!



Det svarta betyder att jag inte har det. Pilen från fredag (lila) till tisdag (gul) betyder att lektionerna krockade så vi fick helt enkelt sätta in den på en sovmorgon. pilen från onsdag (svart) till fredag (röd) betyder att lektionen blev flyttad, också till en sovmorgon :( blääää!

ingenting

Vad trodde jag? att någon som du skulle kunna vara vän med någon som mig? nä, nu får jag fanimej skärpa mig. varför försöker jag när det inte är någon idé? varför tror jag att du kanske är en sån som inte bryr sig om vad andra tycker? varför har jag alltid så fel?

skola

IMORN/IDAG BÖRJAN SKOLAN IGEN, OCH JAG ÄR FORTFARANDE VAKEN.. VFR? FÖR ATT JAG KAN INTE SOVA OCH DET STÖR MIG SOM FAEN!  JAG BARA LIGGER OCH VRIR PÅ MIG SON BARA DEN. DET SUGER! MEN SOM TUR ÄR BEHÖVER JAG INTE  GÅ UPP FÖRNS KLOCKAN ÅTTA SÅ JAG KAN VÄL IAF FÅ 5 TIMMARS SÖMN? AJA, SKA FÖRSÖKA SOVA FÖR TYP 100 GÅNGEN NU! PUUUUUSS :)

MAN BARA MÅSTE ÄLSKA DET NYA SCHEMAT! :D

borde sova som fan nu!

BORDE SOVA, MEN KAN INTE. BLÖÖÖÖÖÖÖ! OCH FRÅGA MIG INTE VFR DET BARA BLIR STORA BOKSTÄVER NÄR JAG SRIVER FRÅN MOBILEN, FÖR DET VET JAG INTE. KNEPIGT ÄR DET IAF! OCH JAG VET INTE VFR DET BLIR SMÅ BOKSTÄVER I RUBRIKEN HELLER. MEN JAG ORKAR LIKSOM INTE SITTA OCH TRYCKA PÅ EN KNAPP INNAN VARJE BOKSTAV BARA FÖR ATT DET SKA BLI SMÅ BOKSTÄVER. SÅ NÄR JAG SKRIVER FRÅN MOBILEN KOMMER DET ALLTID VARA STORA BOKSTÄVER OCH NI FÅR HELT ENKELT VÄNJA ER VID DET. HETER DET VÄNJA? HAHA AJA, NU SKA JAG NOG FÖRSÖKA SOVA ÄNDÅ. PUUUUUSS! :)

ÄLLLLLLLLLLLSKAR'N! HELT KÄR I DEN ÄR JAG! :DDDDD



Mohombi - Bumpy Ride! :D <3

Kristinehamn igen :)

Sitter i Kristinehamn igen. är här med Ralf ännu en gång, och idag har vi vart på en biltur ute på stan ock så. det är ju torgfesten här nu. men vi är inte ute, orkar inte plus att jag har inte råd. heheheheh vi kom hit vid fyra idag och har inte gjort så mkt annat än bilturen. haha, lata! :p

(y)

Dom passade :D Glad är jag nu iaf! hehe, och jag är stolt över mig själv för jag har inte vart inne på datorn än. nej jag skriver inte detta från en dator, utan från min mobil :p haha

paket

Mitt paket har kommit till coop! ska ner och hämta det sen när vi skjutsar mamma. hoppas vekligen att dom passar! hihi :D

Det ljuva havslivet :)

Haha sitter och kollar på det ljuva havslivet nu. Man bara måste älska det! :D
(Plus att dom ser bra ut också :) haha)