Biiiiiiiiiiiiiiiiith!

Fick idag reda på att jag inte kommer få något sommarjobb på Allé. Bara för att jag råkade vara sjuk och inte kunde jobba denna veckan så satte hon dit en annan istället. Kärring!

Movies

Har sett endel filmer nu den senaste tiden, ska ta och skriva lite vad jag tyckte om dom nu tänkte jag!

No strings attached, 2011: Den var bra, lite förutsägbar dock. Tycker den var mysig och även lite rolig. Det lite udda är att i denna filmen är det killen som är en mjukis och romantisk medan tjejen är kylig. Rollerna Adam och Emma spelas av Ashton Kutcher (insåg nyss att han ser ganska så bra ut!) och Natalie Portman. Filmen får 4 av 5.

Whatever it takes, 2000: Jag tycker filmen var bra för att vara så gammal. Den var också förutsägbar, om ni har sett den förstår ni varför. Men den var ändå ganska rolig och lite udda. Jag hade däremot trott att den skulle vara med romantisk än den var så det var ganska negativt. Ryan spelas av Shane West (yummmie), Maggie av Marla Sokoloff, Ashley av Jodi Lyn O'Keefe och Chris av James Franco. Jag ger filmen 3 av 5.

The Roommate, 2011: Filmen var bra. Man fick intrycket av att den skulle vara hemskare än den var av trailern. Så detta var verkligen inte en lättare "skräckfilm" som jag trodde det skulle vara. I och för sig var jag ju ganska glad över det. Visst, jag gillar skräckfilmer, men det är inte alltid man är på humör för dem. Dock fanns det ingenting att skratta åt och det tycker jag är lite tråkigt. Okej, det var ingen komedi, men det brukar alltid finnas något att skratta åt ändå. Det händer ibland att man skvätter till så för att det händer så plötsligt, men så är det väl i de flesta lite läskigare filmer. Här är iaf de som spelar huvudrollerna: Rebecca - Leighton Meester, Sara - Minka Kelly, Stephen - Cam Gigandet (Mmmm), Tracy - Alyson Michalka. Filmen får 3 av 5.



Kan inte komma på fler filmer jag sett nu, men har för mig att det är fler. Aja, nu ska jag sova iaf :)

puss

Roligt, verkligen ...

Vet inte om det blir något jobb på Allé. Om jag inte blivit frisk tills helgen så ringer hon till någon annan istället. Det är väl klart att jag ska bli sjuk precis nu..

Gött!

Kom hem igår kväll efter en helg i Bäckefors + Ed. Var skoj förutom att det regnade i fredags och att grillarna inte tog sig. Det tog ju åååår! Men tillslut så. Haha, nu gör jag ingenting. Bara tar det lugnt och så!

Btw, glömde berätta. Allékiosken ringde mig förut och frågade om jag var intresserad av att jobba där. På kvällar och helger. Och jag bara: ja! Så ska dit imorn för att kolla läget och så! Gööött! :)

puss

RÖÖÖÖÖÖÖÖSTA VÄL! :D

Var bara tvungen att designa en klänning när jag såg att iH hade gjort det! (På nelly.com, såklart!) Haha den blev så söt. Helvit och allt! Klicka på bilden så kommer ni direkt till hemsidan så ni kan rösta på min klänning! :D
Mina designade klänning på NELLY.COM

Beastly

Ska nu kolla på film med Josse! Beastly blir det, asbra film! Gör därför ingenting om jag ser den igen! Och Alex Pettyfer är ju bara såååååå snygg! :)

puss

Johan Falk - GSI, nu :)

Taggar lite midsommar med lite Johan Falk som strax börjar på fyran! Midsommar ska förövrigt firas i Ed av alla ställen! Hhahaha, men det blir nog skoj! Nu blir det att gå ner och kolla om det finns nägon dricka att ha här hemma eller om vi måste köpa nytt! Haha :)

puss

No strings attached.

Nyss kollat klart på No strings attached. Blev på bättre humör igen! Haha, den var verkligen bra så den rekomenderar jag er att se! Nu blir det sova :)

puss

Trassel + Gossip Girl

Sitter och kollar på trassel men nu började gossip girl så får fortsätta kolla på filmen sen när detta är slut! Kan ju inte missa gg igen! Hhaha dessutom är det ju det sista avsnittet! Haha men back to the TV! ;)

puss

Påväg till karlstad med bästaste ralf! Hop...

Påväg till karlstad med bästaste ralf! Hoppas man hittar något fint nu när jag har presentkort och allt! :)

Väntar på att springa ut! Är sjukt nervös!

Väntar på att springa ut! Är sjukt nervös!

Mirrors!

Inte skrivit på år känns det som! Eller ah, fyra dagar iaf. Under de här dagarna har jag haft grillkväll med fina flickor, fyllt år, varit på bal och fixat flaket! Idag fixade vi ju flaket som sagt var, eller vi gjorde iaf lakanen och det. Björkriset och det ska Emelie och Petras pappor fixa imorn tror jag det var. Sen när vi gjort klart allt så stack vi till blomsterhandeln och hämtade Lenas blomma. Efter det stack vi till Ingrid och åt hamburgare, synd bara att det var dåligt väder så vi inte kunde grilla. Men det gick bra ändå! Men nu känns det som att jag egentligen borde sova, men är inte trött? Ja, det är väl typiskt mig antar jag. Hehe, men ska iaf kolla några bloggar nu eftersom jag inte gjort det på några dagar! Skriver kanske imorn och uppdaterar från skolan! Synd bara att jag har världens sämsta mobil nu, så kan tyvärr inte ta med någon bild! Men tror inte ni dör för det ;)

puss

Bästa vän <3

Är så glad över att ha dig i mitt liv! Du finns alltid där för mig. Och du vet att jag alltid finns där för dig också väl? Oavsett tid på dygnet, du kan alltid komma till mig om du behöver prata! Jag kommer alltid att finnas där! Jag älskar dig så jävla mycket, Josephine! <3

Mooomsi! :D

Städat hela övervåningen idag! Fysatan vad varmt! Men skönt att ha det gjort. Snart blir det äta och sen dra ner till stan och handla inför söndagen! Alltså, hur kul kommer det inte bli då! Men iaf, kommer köpa en mjukglass för det har jag gjort mig förtjänt av! :D


puuuuuss

Lääääängtar!

Längtar lite, okej mycket, till söndag! Och måndag och tisdag och fredag! Hehe bra vecka det kommer att bli detta! Men iaf, idag har jag varit produktiv! Jag har tvättat, städat, hängt ut tvätten, lagt in tvätt i garderoben och putsat fönstren. Imorn ska jag städa resten av övervåningen. Hehe duktig! Jag har dessutom knappt suttit vid datorn idag. Dutti dutti. Iaf, har ju färgat håret (och klippt mig) så blir bild på håret här nere. Meeen inte på frisyren eftersom jag inte får till någon bra bild + är osminkad. Haha! Ni får helt enkelt se det senare :)

Okej, ni fick se lite av frisyren :)

Puuuusssss! :D

Är så jävla glad igen! Mitt liv är räddat! :D

Stuttering.

There's a whole lot of things
That I will forgive
But I just can't take a liar.
I was by your side
Til the very end.

You wont look me in the eyes
Tell me what's going on.

If you ever really cared about me
Tell the truth, give it up
You sound guilty.