Jeans (:

Skickade efter dissa igår :)
Hoppas dom passar! :D
Vill verkligen ha röda & blå jeans! :p

Kristinehamn

Sitter just nu i Kristinehamn hos Ralf, kom hit i måndags. igår så gick vi ut till skärgården och det är 9 km dit, fatta jobbigt att gå så långt i flipflops ... ja, jag fick en blåsa mellan tårna och fick två under varje fot också. det gör ooooont! har även blivit snyggt solbränd, mitt vänstra lår är rööööött och även uringningen, mina armar är också lite röda, den vänstra mest såklart. japp, jag känner mig jävligt snygg för tillfället! haha nu sitter jag bara och glor runt lite medans Ralf är till lidl och köper ngt. jag orkade inte hänga med eftersom jag har så ont i fötterna! hehe, men tror inte det gör ngt, han har ju ändå sin älskade musik! jag längtar även till imorn, för då är det rix fm festival i karlstad, och självklart ska vi dit! jag och Ralf möter upp Josse, mamma & pappa i Karlstad och då blir det att åka och byta batteri i  min klocka som jag inte använt på åratal, jag måste även kolla efter shorts eftersom jag bara har två par, och dom ena är ju sånadär fotbollsshorts, ni vet sånadär blå som alla fotbollsspelare har, och dom vill jag helst inte ha ute utan använder dom mest hemma. vilket leder till att jag bara hat ett par! haha så jag måste verkligen hitta ett par. men nu ska jag fortsätta kolla runt på fb och så, slänger in en braig låt :)



puss !

Nej, såhär blir det istället.

INGET godis, fetmat eller godsaker (förutom när mormor fyller år i augusti^^), ut och gå minst en gång varje dag, mycket nyttigare mat och mer grönsaker än vad jag redan äter nu, situps varje kväll. så nu blir det dags att ta fram den där grejen så jag kan göra situps! hehe, har ju ingen såndär matta som man kan ligga på så måste ta fram den, men bara bra om man börjar använda den! har ingen aning om vad den heter dock, men det finns hantlar på den också, det heter hantalar va? haha och så lutar den lite neråt så. aja, ska försöka få med Josse att cykla till Åmål och tillbaka idag. ja vi får väl se hur det går med det ;)

puss

Jag har bestämt mig.

ut och gå minst en mil varje dag, minst 100 situps varje dag och bara sallad till mat. då kanske jag blir smal. och folk tkr kanske inte illa om mig då, och kanske blir värd att ha en kompis.

Sean Banan - Skaka rumpa (y) :D

Ursäkta mig nu alla beniga tjejer
lyssna på vad bananen säger
kött fifaan eat some more
sluta se ut som en crackwhore
Gynning Rosing Silverstedt
beninga bimbo utan fett
så ta mitt råd och ät dig mätt
varsågod med kebabspett!

hahahahhah älskarn :D:D:D:D

jepp jepp, ingen bra rubrik på lager

sorry att jag inte skrivit ngt, men har inte orkat helt enkelt. under denna tiden jag inte skrivit ngt har jag hunnit vara i ullared, hälsat på kusin & hennes man i Halmstad, varit i Bäckefors hos tvillingarna, självklart har jag varit med vänner och så också, eller vänner och vänner, jag har varit med Ralf. haha, även Josse ngn dag, och träffade Emira lite innan hon drog till Bosnien. och idag har jag faktiskt städat mitt rum och toaletten, har även varit och hälsat på mormor & morfar och även träffat Ralf en sväng, eller sväng och sväng, han var här från typ kvart i elva till fyra. ja du läste rätt, kvart i elva var jag vaken! haha gick faktiskt upp precis efter tio idag, men det var ju så varmt att det inte gick att sova. haha ja juste, jag har även åkt på en förkylning som jag verkligen inte orkar med, men den går väl över snart hoppas jag! hehe, just nu sitter jag bara och längtar till Rix Fm festival i Karlstad som är nästa vecka, vill på det i Göteborg också, och så vill jag till liseberg en gång till iår, men vi får se hur det blir med det. jag missadde ju att åka balder, kanonen  och alla roliga bara för att jag fick så himla ont i magen. jävla mage säger man vid sådana tillfällen! haha, men nu ska jag sluta skriva, ska försöka bättra mig och skriva lite oftare :)

puss