Mja

Jag älskar'n! :D

?

Är det ngn mer än jag som blir förbannad när folk skriver såhär?!

Bilder från igår.

Här kommer lite bilder från min och Josses promenad igår (:










Josses öga (:


Mitt öga :p


Pannkakor! som ser helt gul ut xD

Alone.

Det gör ont, så ont att veta att det aldrig kommer bli vi två. aldrig någonsin.

Idag

var jag med Josse & Emira. det var ett tag sen jag såg båda två så det var trevligt. hehe Emira färgade håret på både mig och Josse. jag blev brun igen, Josse färgade blonda slingor igen. haha så ingen förändring inte. men det blev fint iaf. ahaha snart kommer det lite fina bilder jag tog förut. haha :)


Snyggingar ;)


resultat.


mja, snyggt!


heheehhehe


:)

Puss!

..

Att det ska vara så jävla svårt att glömma'n! :(

FAN!

FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN!
Jävla svenska folk som ALLTID röstar helt jävla fel! UT MED ERIKA FRÅN IDOL! NU TACK!

Lite bilder och så (:


ojoj, tänk när man hade så kort hår :o haha och ja, på just denna bilden är håret under tröjan xD


haha Maja är knäpp och ligger i hörnet i trappan varje kväll xD




(:

skola och lite sådär

Idag var det skola då som vanligt. började med att vi hade uppsats i tre timmar. eller man fick gå efter en timma men hade 3 timmar på sig. jag var klar runt tio. haha sen så åkte jag hem med tolv bussen eftersom hade egentligen rast till körkortsteorin som börjar 14.10, haha hur kul är det att sitta i skolan 4 timmar och inte göra någonting alls? hehe aja, så typ hela min klass stack hem när dom var klara med uppsatsen xD hehe, sen när man kom hem så sov jag lite (ovanligt!) och sen har jag suttit här. nyss kollade jag på idol också, väldigt svårt att säga vem som åker ikväll men hoppas på Rabih, Erika eller Reza. haha! men får väl se vem det blir. ska även visa min outfit för igår, tkr den var lite söt. haha och ni behöver jue inte klaga då! xD


ja, bilden är tagen kvällen innan.

skola

haha oj jag har inte skrivit på några dagar. hehe aja, i tisdags blev det att åka till farmor eftersom hon fyllde år. hehe det var tråkigt. sen igår så var man i skolan och när man kom hem så blev det att vila lite (mycket) och sen plugga. nu sitter man i skolan och har digitalt skapande. trodde vi skulle ha hand om niorna idag med men det blev inte så, så vi har efter schemat idag iaf. vilket betyder långrast :D ehe aja, nu ska jag fortsätta :)

puss

skolan

Sitter i skolan och har digitalt skapande. eller jag ska börja nu. idag är det äckelmat och jag ska till farmor direkt efter skolan. Grattis på 90-års dagen farmor! :D <3 
haha men vi hörs senare :)

puss

skolan + karlstad.

Idag var det skola igen då. hehe hade så bråttom imorse att jag glömde gympakläder. duktigt anna! haha aja, först var det svenska, gick igenom för uppsatsten igen. TRÅKIGT! dör på dom lektionerna kan jag jue tala om för er! haha sen var det samhäll, gick igenom och sen fick vi frågor att jobba med. efter der var det mat, korv & mos. INTE gott! hehe sen var det gympa, jag var jue då inte med så blev att kolla på. haha! ah sen efter gympan var det praktisk marknadsföring, blev att vår klass skulle vara med i datorsalen och hjälpa till när niorna kommer på onsdag. haha vi började även på en uppgift. haha den verkar vara lite roligare än alla andra iaf! hehe aja, sen när jag slutade blev det att åka och hämta malin, sen bar det av till karlstad. skulle till optikern! men inte förns halv fem så blev att kolla i affärer först. hehe köpte tre linnen, en cardigan på gina, ett nagellack & toffsar på H&M, en jacka på obs. haha gött! när man kom hem satte man sig vid datorn, men nu ska jag äta :)

puss

uppdatering: vfr vill det inte läggas ut på bloggen? :o
okey, nu gick det

Jag har hittat!

Hittade ett par snygga färgade linser. haha vill gärna skaffa. men blir rätt dyrt antar jag med tanke på att jag måste ta med styrka xD hahah aja, här kommer en bild iaf (:

ojdå,

Skrev inget igår för jag orkade helt enkelt inte. haha och sen på kvällen blev det att dra hem till Josse. hehe, kom hem runt 20 över tolv eller ngt. orkade inte skriva då så blev att lägga sig typ. hehe men jag och Josse kollade iaf på två Johan Falk filmer. dom var bra! :D haha får kolla dom andra tre ngn annan gång (y) hehe, men det var typ det enda jag gjorde igår. idag blir det snart att kolla på körslaget som jag missade igår. och senare blir det en promenad med Malin & efter den ska vi kolla på One tree hill & Gossip girl. ååååh, bra ärom (y)  haha men nu ska jag dra, ses kanske senare :)

puss

Jag diggar (:

Spelningslista spotify:
http://open.spotify.com/user/atims/playlist/1lWaUGsahmeQzr08phlra5

Låt spotify:
http://open.spotify.com/track/4ysXUbj5D1KnQCOjbXqoox


haha om ni inte har spotify så kommer låten här också (:  go cover iaf! xD

typ

Åh, marknadsgodis! :D <3

Idol.

Idol var typ asbra ikväll! :D och Nicklas är typ assöt :D eheheheheheheheh


Ögongodis ;)

Puss

Fredag!

Fredag idag. gött! först så var det skolan då. första lektionen var praktisk marknadsföring, fick göra omprov som jag inte visste att jag hade! haha (y) efter det var det natur, gick då igenom ett provpapper. haha! sen var det samhäll, eller vi lämnade bara in hemtentan och sen fick vi sluta. hehe blev då att gå till biblioteket till Nives och Carro, Nives arbete bara låste sig hela tiden så det gick inte att öppna typ. cp vare! aja, sen så var det mat - köttbullar & potatis. inte gott! haha sen var det småföretagande, jobbade med uppgifter och så. sista lektionen var körkortsteori. bölev då att gå igenom provet vi hade förra veckan eftersom 45% hade ig... hehe ojdå säger man till det! sen när det var gjort gick vi igenom om människan. hehe! sen så slutade vi. mötte Natalie vid skåpet så tog följe med henne till bussen, fick även skjuts av henne (hennes mamma) hem när vi gick av bussen. haha! när jag var hemma blev det att äta, hamburgare (y) hehe, efter det så gick jag upp och somnade lite. jag var trött som ett litet as! vaknade för en halvtimme sen typ. hehe så är fortfarande trött mja. och nu väntar jag bara på att klockan ska bli åtta så att idol kan börja! hehe MJ tema idag (y) men nu ska jag dra :)

puss

Lite bilder från idag (:


hehe vi gungade ja (:


Anna!


haha snyggt Carro (y)


Therese


Fniss!


Man är väl snygg när man pratar eller ;)


Avslutar med en bild från igårkväll :p haha!

Nej men nu ska jag faktiskt sova. godnatt (:

Dagen och så.

Sorry att jag inte skrivit tidigare. men har inte hunnit helt enkelt. haha! efter lektionen som jag skrev förut så gjorde vi jue det som jag sa i inlägget innan då. hehe, men det gick inte så bra med bilden sen, haha eftersom det inte gick att ändra färg på håret. haha så det får bli på tisdag det! efter rasten var det svenska, blev då att förbereda inför uppsatsen vi ska ha nästa vecka. hehe sist men inte minst samhäll. då grejade vi med vårt arbete, haha eller jag gjorde väl inte det eftersom man var tvungen att ta information från internet och jag orkade inte gå till datasalen! hehe men vi fick sluta tio över tre ist för halv fyra (y) så då blev det att vänta på bussen och så då. när man kom hem så blev det att äta. sen gick jag och vilade lite. haha till halv sju, blev allstå en halvtimma längre än jag satte klockan på. aja, när jag vaknade blev det iaf att plugga då. göra klart inlämningsuppgiften. haha runt nio kom kusin och moster hit för att Malin skulle färga håret på mor. hehe så blev att gå ner till dom och prata lite, till tio ungefär. och när de stuckit blev det att skriva klart det på datorn. är klar nu och hoppas på att det blev bra! hehe snart dags att sova också, så nu ska jag dra :)

puss

skolan.

Sitter i skolan nu och har digitalt skapande. ska göra klart min bild och sen på långrasten ska jag med Carro & Therese till trafikskolan. på vägen dit & tillbaka ska vi ta kort på mig till en inlämning till denna lektionen. haha sen så ska vi hämta usb:n hos Ewa och sätta oss i t4 där jag ska göra klart den bilden om jag hinner. haha! rätt bra att vi har sån rast nu. men nu ska jag fortsätta :)

puss

skola, sova + plugg ..

Inte skrivit ngt idag pga skolan och sen somande jag när jag kom hem. när jag vaknade belv det plugg eftersom samhällen ska vara inne på fredag och jag började idag. hehe! aja, kan berätta lite om skoldagen. först när man kom till skolan så hade man jue rast till 9.20, då så satte sig jag, Carro & Therese i caféterian och fikade. eller dom gjorde det men inte jag eftersom jag inte har några pengar. haha! sen så blev det småföretagande, Camilla var inte där så blev inte så mkt gjort. hehe. sen var det lång natur, blev att träna inför provet typ, haha! sen var det mat - äckligt! efter maten var det samhäll, blev att jobba med hemtentan och sist var det psykologi, skulle då jobba med försvarsmekanismer eller ngt? haha aja, det var rätt lätt iaf (: sen när mna kom hem så somnade jag jue som jag sa. och nu ska jag gå till min dator eftersom jag sitter på den stationära, haha :)

puss

Sug!

Dagen: har sugigt riktigt hårt! det första man får veta när man kommer till skolan är att Ralf är överdrivet sur på mig bara för att jag fortfarande vägrar att prata när niorna kommer. jag pratar inte och det är svårt att fatta? aja, sen så har man rast ett tag, är då med Carro, Therese & Nives. sen var det näthandel, trodde det skulle bli lite bättre men nejdå, då lämnar de in en lapp till Camilla och jag ska tydligen prata. men jag tänker vägra. om det inte går skolkar jag den dagen! och jag skojar inte! jag tänker inte prata och så är det, liksom kan man inte få lära sig att prata inför klassen först innan helt främmande människor eller?! åh, jag blir så arg! aja, sen var det mat - fisk. inte spec gott nej. efter det var det småföretagande, omprov. eller omprov och omprov, gjorde om momsredovisningen. haha klarade den! sen var det dags för skridskor, det gick jue bra. hahahahahah! jag suger på det ärligt talat. hehe, sist så var det engelska, först gjorde vi ett quiz. sen allmän information och sen läste Lena i The Wave. sen blev det att gå till Per att hämta mitt papper som är till hemtentan. sen var det bara att dra ner till stationen för att vänta på tåget och ta det hem. hehe sen GICK jag hem. ja JAG GICK hem för en gångs skull. haha fan vad jag är duktig! (y) haha aja, sen så sov jag till sju typ.. från fem då. haha så borde plugga men jag orkar inte så gör det imorn. hehe nu ska jag faktiskt dra :)

puss

....

Jag blir så jälva förbannad!

Att ha pojkvän handlar bara om status.

Från tjuvlyssnat.se

Tre tjejer ~17 sitter och diskuterar den enas nya pojkvän.

Tjej 1: Men är ni tillsammans nu!? Varför har du inte sagt något? Jag har inte sett någon ändrad status på Facebook!
Tjej 2: Nej, måste man ändra direkt eller?
Tjej 1: Ja, klart man måste. Du är inte ihop på riktigt förrän du ändrat status.
Tjej 3: Jag känner en tjej som var ihop med sin kille i nästan tre månader innan hon ändrade. Båda två stod liksom som singel!
Tjej 1: Men shit… är de fortfarande tillsammans då?
Tjej 3: Ja, jag tror det.
Tjej 1: Va!? Det är ju helt sjukt! Det kommer ta slut när som helst.

haha herregud! nu skrattar jag för fullt iaf! (y)

tråkigt.

Sitter här nu och har ingenting att göra. pluggat lite har jag gjort så det orkar jag inge mer. haha! finns det ngt på teven ikväll? ngn som vet? haha kommentera isf! och det ska inte vara ngt sånthär doktor program eller top model eller ngt sånt. det är helt ointressant! hehe, aja nu ska jag väl bara lyssna på musik och så (:

puss

Förlåt

att jag inte skrivit ngt men igår var det så att jag fick åka till sjukhuset i Karlstad. det var inte kul! jag hade så ont i magen att jag inte visste hur jag skulle beteé mig. de tog blodprov och urinprov, men det visade inget där så. jag kräktes också, som jag inte gjort på typ MÅNGA MÅNGA år! usch, det var inte mysigt. aja, så idag är jag dfr hemma från skolan men ska dit imorn. tjafsar även med klassen nu, de vägrar fatta att jag inte tänker prata när niorna kommer på besök. jag vägrar! haha ojoj, vad hela klassen är sura på mig nu. och jag orkar inte bry mig! xD haha aja, nu ska jag fortsätta kolla på one tree hill som jag missade igår och missade jue reprisen förut också. haha! aja, jag skriver kanske senare :)

puss

Värdelös.

video från samhällslektionen i skolan. igår. haha asså jag bara skrattar och låter inte alls sådär! :o

fredag + lördag (:

Är hemma nu och kollar på körslaget. man hör grannen ha fest också! haha, igår så åkte man till Bengtsfors då. till Josse. först när man kom till Bengtsfors så följde man med Nives & Therese till ngn affär där. sen blev det att gå med dom till konsum. när man kom ut därifrån blev det att ringa till Josse & möta henne på torget. gick in på konsum igen med Josse och köpte dricka. haha, när man kom till lägenheten var David & Viktor där. så blev att prata med dom lite och så. inte träffat Viktor många gånger detta året iaf. kanske en två ggr. haha så var kul att se honom. sen så blev det att gå till ica för att köpa paprika. haha! sen när vi kom tillbaka till lägenheten så stack David & Viktor hem till Viktor och jag och Josse stannade kvar. vi pratade lite och gjorde iordning sängen och så. sen blev det att laga tacos. haha gott! såklart så åker stekspaden rakt ner på mina byxor pga att Josse gjorde ngt. haha din klant! ;) hehe aja, när det var klart kom David & Viktor tillbaka och åt med oss. sen stack dom igen. hehe vi skulle egentligen kolla på film när dom gått men vi orkade inte riktigt det. hehe, så blev att prata och så innan vi somnade ngn gång runt tio. ovanligt tidigt för att vara helg. haha! vaknade runt tio idag. så blev gå upp då. eller vi låg och pratade i sängen till typ elva och då gick vi och åt frukost. sen vid kvart i tolv kom David hem och skulle äta. han hade inte ätit på ett tag nej och hade varit vaken hela natten. haha! jag och Josse kollade då på en film. den var bra. kommer inte riktigt ihåg vad den heter. men haha. sen blev det att bädda ihop soffan och så, även ta upp datorn och lägga in låtar från min mobil eftersom hon inte har några nya låtar. haha! runt tre kom mor & far och hämtade mig så blev att dra hem. direkt när man kom hem blev det att kolla på idol och äta. rätt person åkte ut! haha nästa vecka ska Camilla ut tkr jag. hehe men nu ska jag fortsätta kolla på de andra körerna :)

puss

Isn't it obvious?

Sitter här och har inget att göra. egentligen borde jag träna mer på körkortsteorin. haha så jag får väl ta fram det igen. haha! förut så var det skola då, efter digitalt skapande hade vi en lunch på 2h & 20min. då så tränade man lite på körkortsteorin. hehe, men bara lite eftersom vi pratade mest xD sen så var det svenska, gick då igenom några texter inför uppsatsen. haha och vi som skulle få reda på våra inlämningar idag, men nej det fick vi inte! sista lektionen var samhäll, gjorde ingenting då. tror inte ngn gjorde det faktiskt. haha alla låtsas jobbad (y) hehe, när man kom hem sen så vilade jag lite, som vanligt. efter det var det bara dags att ta tag i pluggandet. sen nu så har jag packat lite inför imorn, ska jue till Josse i B-fors då. så kommer inte skriva ngt imorn antar jag. hon har jue ingen dator. kanske skriver i skolan om jag får tid, har jue ingen dator lektion imorgon så. haha men nu ska jag träna lite körkortsteori och sen sova :)

puss

skolan.

Sitter i skolan nu. har digitalt skapnade. gjort litegrann idag faktiskt. haha! tänkte bara lägga in en asbra låt, tror den är rätt gammal men :p


Bryan Adams - Here I am

plugg är såhääääääär kul!

Plugg har dagen bestått av efter skolan förutom lite sömn också. haha! först i skolan så hade man jue rast som jag sa förut. efter det var det dags för småföretagande. gick igenom nytt kapitel. senvar det LÅNG natur. kollade i mikroskop då. och sen lite instuderingsfrågor. efter det var det lunch - kycklinggryta, rätt gott faktiskt. efter lunchen var det samhäll - genomgång och sen instuderingsfrågor. sista lektionen var psykologi - skrev och gick igenom som vanligt. även om vi bara gör det nu så är det rätt kul! haha sen så var det bara att dra ner till bussen, när man kom hem åt man och sen sov. sen har det vart plugg sen dess. inte kul! haha men måste man så måste man. men snart är det dags för lite mat iaf och ska kolla på 8 simple rules med. det är bra! juste, det var konstigt att se mig med typ mkt mascara idag eftersom jag inte haft det sen i fredags xD hehe! aja, nu ska jag dra :)

puss

skolan

Sitter i biblioteket i skolan nu. det första man har är rast till 20 över 9 varje onsdag såklart. jävla buss som inte går senare! blä! haha aja, nu ska jag & Ralf dra till caféterian för jag måste ha macka innan jag dör :o ehehehheehhe

puss

Tisdag !

Sitter nu här efter att ha kollat på 8 simple rules. haha det är fan bra! iaf, det var skola idag som vanligt. fört var det digitalt skapande, hehe gjorde mer än förra veckan iaf (y) aja, sen var det näthandel, ritade upp en grej. kommer inte ihåg vad det heter. sen var det lunch - fisk & potatis. funkar ändå. efter det var det småföretagande, gick igenom från provet eftersom det var såpass många som inte klarade provet. haha vi är nog den bästa klassen på att faila prov iaf! (y) hehe sen var det dags för gympa, bad idag igen. blev att simma så mkt man kunde under 20 minuter. haa blev 20 längder för min del. haha! jag har träningsvärk i låren nu.. haha kul verkligen! behövde inte stressa idag eftersom det var det enda vi gjorde på badet. haha så hann tom att föna håret & ta på puder idag. igår hann jag inget av det. ehehe! när vi kom tillbaka till skolan var det engelska, gick igenom vad som hänt i två kapitel, sen läste Lena i boken med, men hon hann inte klart med kapitlet. haha! sen belv det att vänta i skolan med Ralf. kul! haha aja, när man kom hem blev det att äta. falukorv & potatis. inte gott! hehe fatta snabbt jag fick i mig det. haha sen så somnade jag lite till sju typ. så då blev det att läsa lite i körkortsteori boken. sen har man suttit här, och kollat tv då. nu blir det att dra ner och äta! :)

puss

Blä.

Om inte mitt headset ligger i skåpet imorgon kommer jag få lite smått panik. eller lite mycket rättare sagt! bajs på att jag inte hade musik på bussen hem, och bajs på att inte ha det till skolan imorn! BAAAAAAAAHH!

Obsessed :p

Sitter nu här. jag vaknade för inte så länge sen efter två timmars sömn. haha det var gött men nu är jag lite lagomt trött bara. hehe! aja, idag var det skola som vanligt. först var det svenska, pratade lite och så. kommer inte riktigt ihåg :o haha bra minne där (y) sen hade vi samhäll, gick då till biblioteket och skulle leta upp en aktuell konflikt i världen. sen blev det mat - chili con carne. inte gott! hehe sen var det gympa - bad. simmade 250 bröst, 100 på rygg, trampade vatten i 5 minuter, flöt i 2 minuter, dök & tog upp 5 ringar på botten. hehe nej jag dök inte. jag kan inte... hehhehee! aja, sen så blev det att gå upp då. och ja fatta vad jag stressade. det var inte kul! sen så när vi kom tillbaka till skolan så var det praktisk marknadsföring, pratade då på när niorna kommer till skolan. haha, fick också reda på småföretagande provet, jag klarade det men måste göra om momsrapporten eftersom man måste ha godkänt på den. haha den failade iaf ^^ juste, vi fick inte flytta fram provet bara för att körkortsteorin är ett ind. val. bajs! haha så vad tror ni att jag kommer träna på, praktisk eller körkortsteorin? det sistnämnda väl! xD aja, sen så hann man jue inte med två bussen så då fick man vänta i skolan. haha först så gick jag, Carro & Therese till caféterian och satte oss där. sen runt tre tiden så åkte de med tre bussen de har men inte jag. haha så det blev bara att sitta och vänta i skolan. försökte roa mig lite med musik men det var gött tråkigt. haha sen när jag kom hem så var det bara att äta och så, sen blev det att kolla datorn lite och sen klockan fem la jag mig :)  hehe tog lite längre att skriva detta än vad jag trodde, bytt massa musik hela tiden och kollat fb & bdb xD hehehehe men nu ska jag läsa engelska läxa så.

puss

Everywhere.

Sitter just nu och har tråkigt. haha idag har man vart med Emira, när man kom till henne runt två tiden så fick man veta lite saker. hemlisar ;) haha sen vid fyra så blev det att dra till mcdonalds för vi fick lust att äta där. hha! sen vid sex blev det att kolla one tree hill. blev sur för hur det slutade. nu måste denna veckan gå snabbt asså! haha vid sju så fick Emira dra hem och sen dess har man suttit här. packat badkläder har jag gjort också. kul med bad imorn. verkligen. eller inte! haha jag typ hatar det, plus att jag har blivit förkyld igen. jag som höll på att bli frisk i fredags. haha jag är himla glad att jag inte är inne i fel vecka nu iaf, inge kul att bada då jue ^^ haha! nu blir det bara att vänta på mor som kommer hem om 20 min, hon ska hjälpa mig att hitta mina badbyxor. jag har ingen aning om vart dom är. jag kan inte minnas vart jag lagt dom. hehe! jag är bra jag vet (y)  nej men nu blir det väl bara att spela lite harpan tills hon kommer :)

puss

eyes.



hehe (:

Rätt bra faktiskt (:

Fredag som faen!

Haha har inte hunnit skriva ngt idag. först så var det skolan som vanligt då. första lektionen var praktisk marknadsföring - pratade om när niorna ska och kolla på skolan eftersom vi ska ha hand om dom i en timme då. hehe, sen var det natur - kollade i mikroskop. samhäll - göra uppgifter, fick sluta tidigare. haha, sen var det mat - pyttipanna, inte gott! sen efter lunchen var det småföretagande prov, det gick jue som det gick. hehe sen när det var klart så blev det att ha lång rast och sist så ade vi körtkortsteori. hehe skrev litegranna och så, under ungefär hela lektionen så pep det ngnstans, åh man blev jue så galen på det. hehe den sista kvarten slutade det iaf. haha! sen när man kom hem så åt man och sen skulle jag sova. jag skulle då gå upp runt kvart över sex för att jag skulle till Jossie klockan sju, men tror ni inte att jag stänger av larmet i sömnen elelr och vaknar 20 i 8. haha så blev att stressa upp och åka till henne. hehe hann precis dit till idol började. sen under första pausen så stack vi och hämtade pizzan. haha vi hann fan det också, missade ingenting av idol. haha det var fan rekord. iofs bor hon jue typ vid pizzerian, men ändå! hehe kom hem från henne för typ en halvtimme sen :) haha och juste, Camilla skulle fan INTE gått vidare i idol. jävla låtförstörare är vad hon är! hehe men nu ska jag snart sova (:

Puss

Guilty (:

Sitter här nu och orkar inte plugga mer, jag kan inte alls mkt, det fastnar verkligen inte i hjärnan. så detta får jue gå som det går. så nu skiter jag i detta. haha! under dagen så var det skolan. började klockan halv nio som vanligt. vi fick då ett test som skulle se om vi kom ihåg ngt från igår. duktig som jag är fick jag bara ett fel. haha! sen så pratade dom lite och så. sen var det ett prov, fick bara ett fel fär också. se vad jag är duktig. hehe, sen var det dags för lunch, pannkakor blev det. när vi började sen var det bara lite prat om provet och en utvärdering om hur det varit de här två dagarna. sen så slutade vi och då var klockan bara ett ungefär. hehe fatta vad gött det var, om vi skulle haft vanlig skoldag skulle vi slutt halv fyra. så blev att ringa mor och säga att vi slutade tidigare ändå. hehe or och far kom då till åmål och hämtade mig. fast det var jue bara för att far skulle inte på intersport och kolla på ett par skor. annars skulle jag jue åkt buss hem. hehe när man kom hem så la man sig och vilade lite eftersom jag var så trött. sen var det dags att dra igång med pluggandet, runt sju eller ngt gick jag ner och åt lite mat. åtta började idol. tycker Tove ska vidare iaf! haha sen så har jag suttit här sen det slutade. hehe lite trist faktiskt, men kikar igenom provet lite igen också. hehe jag orkar verkligen inte ha prov imorn! bajs, moget anna! jag vet (y) hehe aja, nu ska jag bara vänta på att idol börjar igen och sen ska jag sova :)



puss

plugg

Sitter just nu och pluggar på prov. jag fattar ingenting, det är väl bra? haha! jag uppdaterar om dagen senare och så :)

puss